ezgi-esk Yenidoğandan itibaren kullanıma uygun yatış pozisyonu yenidoğana en uygun olan oto koltuğu hangisi kızlar? 2 tane alacağım hem yeni doğan bebeğim için hemde 3 yaş 4 aylık çocuğum için. Çok uçuk fiyatlar istemiyorum ortalama fiyatlarda ne alabiliriz?
SareYildirim ezgi-esk prego strongfix 360 dönüyor 3 kademe yatıyor biz onu aldık daha kullanmadık ama kaliteli beğendim
surprizbebe ezgi-esk be safe kullanmıştım oğlumda. Ama yenidoğandan itibaren değil de 6-7 aylıkken geçiş yapmıştık. 3 kademeli yatış pozisyonu ve yüksek olması sebebiyle o kadar memnun kalmıştık ki dışarıyı izleye izleye uykuya dalardı. Uzun yolda falan muhteşem bişey yani. İsofixsiz almıştık hatta fiyat farkı yüzünden. O da sımsıkı bağlanıyor hiç sorun yaşamadık
Birminik1 ezgi-esk yorumlara bakarak aldım kullananlar yeterli görmüş umarim bende memnun kalırım, orbitfix v2 bu arada model
SareYildirim ezgi-esk içinde yenidoğan için ek minderleri var, bana tam yeterli değil gibi geldi daha bebiş de doğmadı deneyemedik ama satın alırken ilgilenen adam uygun dedi bakalım inşallah sorun yaşamayız