Moomtoobee İlk 3 ayda kac kilo aldiniz kızlar 🤔😐 kendimi çok sis değişmiş hissediyorum 58 ile kaldım 60 kusurlerdeyim görünüşte 2 kilo ama kendimi 7 8 kilo almış hissediyorum keşke ilk 3 ay hiç kilo almasaydim😔
100924 Moomtoobee bende 12. Hafta da 2 kilo almıştım doktor hamileliğin iyi geçiyor belli dedi hatta herkes kusup zayıflıyor sen kilo almışsın demişti 😂
Balbebek012 Moomtoobee sana şunu diyim ilk haftalarda gaz oluyor sana bu rahatsızlığı veren emin ol 2 kilo değil gazdır
Zelihaelf Moomtoobee hiç kafana takma sağlıklı beslenmeye devam et benim 6. Aya kadar bulantım olmadı maalesef ki safra kesesi taşı çıktı 10 gün hastanede yattım . Toplam 7 kg aldım bu süreçte daha da yolum var rakamlara takılmadan tadını çıkar 😍
Moomtoobee Ah keşke bende sürekli kussam midem bulanıyor ama sadece sabahları aç karnına çıkardığım zaman midem boş oluyo yan sadece su çıkarıyorum 😬
Bebekmert Moomtoobee hahahah ilkngebeligimde aynıydı doğuma girerken 72 kiloydum . Çokta şans değil sonrasında ani kilo artışı oluyor bende