Busetasm Çok şükür sabah 9 20 de sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım kızlar darısı bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin 🙏 Devlette, spinal anestezi ile anestezi öncesi sonda takılarak doğum yaptım :) merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 🙏
Badehandekuzey Busetasm anestezi yapıldıktan sonra da sonda takılabilirdi önce neden yapmışlar acaba 🤔 hayırlı olsun yeni anne adayı sağlıkla büyüsün minnoşun🥰
basakc36 Busetasm gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏💗 Ben özelde olacağım ama banada ameliyathanede uyuşmadan sonda takılacak dendi ve canım çok tatlı bundanda çok korkuyorum🙄çok acı hissettin mi
Busetasm Yesillendik_ inanın canım çok tatlıdır, serum takılırken bile bakakmam ağlarım hep söyledim en korktuğum şey sondaydı sonda takılması için odaya girdiğimde bacaklarım kitlendi korkudan bayılcaktım hemşire abla önce batikonu sürelim sakinleş dedi sonra kapıdaki hemşireye sende so dayı getir dedi 5 saniye sonra taktım dedi :) hiç birşey hissetmedim korktuğumuz şey duyduklarımız mış sadece ve bence olumsuz olan hiç bişeyi dinlemeyin hiç korkmayın 🙏
Busetasm Badehandekuzey devlet hastahanesinde malesef uygun görmüyorlarmış Doğumhane de beklerken takıyorlar
twn_babymom Hayırlı olsun hangi hastanede yaptınız zorunlu sezaryen mi isteğe bağlı mı oldu normalde devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor diye biliyorum
Busetasm twn_babymom devlet hastahenesinde oldum isteğe bağlı sezeryan 4 sene önce doğum yaptım özelde ilk foğumumdu sezeryandı bunuda öyle istedim 🙏
Busetasm basakc36 hiç acı hissetmedim ☺ üstte detaylı yazdım okuyabilirsiniz 🙏 En basitinden en cok korkmuşum