Kur 8mucizem8 kese için sanırım o yeterli de bebek için bilemedim bir kere düşük yaptım erken öğrendiğimden itibaren çok şey yaşadım şimdi erken gitmek istemiyorum sat a göre 5+2 ama çok mu fazla değerim acaba korkuyorum çok
Cnhavva Kur degerin iyi iki gun gecikmeyle 3604 cikmisti benim bi hafta sonra gittim 5 haftaliktim sadece kese gozukmustu o surede betam da artmistir ama sonradan tekrardan kan vermedim kactir bilemiyorum
Melike1001 Kur yok değil bence bende o 5000 küsür olduğu zamanlar 5+3 tüm ama benim ki tabi, biraz geriden geliyordu bebeğim yani 5 falandı büyük ihtimalle o zamanlar. Beta değerin gayet iyi hiç takma kafana
fairytale_ Kur yok canım cok yuksek degil bende bu degerle ogrendim 5+4 doktora gittim kalp atisi ve keseyi gordum vajinal yoldan
Melike1001 Kur rica ederim hep içini ferah tut ben kalp atışını da 7+4 te duymuştum ama 6+6 ya uyumluydu bebeğim
Kur Melike1001 bu sefer daha rahatım canım daha pozitifim inşallah güzel olcak herşey beni tanımadan destek vermen ne güzel tekrar teşekkür ederim 🙏😍
Cinardic Kur insallah canım ilk bebeğimde 6+2 de kalp atışını da duymuştuk inşallah hayırlı haberler alırsın gönlünü ferah tut 🌸