myangelson gezentianne Ekin de unisex isimlerden ama benim çevremde hep kızlara koyuluyor. Bana yazan kişinin de kızının adiymis mesela
Edsn Benanne13 38.haftadayım haftaya doğum var ve biz anca netleştirdik Dila 🌸koyacağım kızımın adını
Aycaunalsimsek Benanne13 Erkek bebek bekliyorum ismi Ekin olacak inşallah. Rüyalarımda hep kız bebek görmüştüm cinsiyet belli olmadan. Kız olsaydı Eylül, Ela, Karsu, Derin, Meyra gibi isimler düşünmüştüm. Hayırlısı 🫶🙏
12betul Benanne13 26 hafta aynıyız isim beğenmiyorum hiç bir isim cazip gelmiyor çok kararsız bi insan da değilim halbu ki
Alleeyy Meva ismini düşünüyoruz başından beri yanına bir isim daha eklicez ama henüz karar veremedik Arya meva Alya meva İnci meva Asya meva Meva duru seçeneklerimiz 😊
Tuliy5 Alleeyy Meva Duru en güzeliymiş 🥰 Diğerlerinde ulama oluyor. Mesela Alya Meva Alyam Eva gibi oluyor.
Edsn Beyzakeles ben de 38+2 oldum bugün dün gece uyuyamadım kapı süsü sipariş verdim ama evet ismi tam olarak bu diyerek değil sabah değiştirsem mi diye yedim kendi kendimi ama artık yapacak bir şey yok
Handemhmt Benanne13 Benim ilk kızımın adı Asya şimdi hamileyim bu bebişimde kız olucak Sıla koyucaz inşallah 🩷🙏
Sudetmlk Benanne13 Bizde 29+4 olduk kızımın ismini Arven Mina koyuyorum 🩷 Asel,Duha,Âla,Lina,Beren,Buğlem,Sare bu isimlerde gayet güzel 👼🏼🩷