Linasenem kizlar dun çatlatma ignesi oldum merqktan çatlayip t3st yaptim erken gwbelik testi silik çikti ama yalanci olsa ikiside koyu olmaz mi silik bu biz bi kac gundur her gun iliskiye giriyoruz bir gun icinde gwbelik olur mu
Ftmnur11 Linasenem testin 10-12 gün pozitif çıkma ihtimali var.yaptigin ignede hcg hormonu var buda 15-17 gün den önce test yaparsan çoğunlukla pozitif göreceğin anlamina gelir.15.gunden önce test yapma canım :)
Sila41_ Linasenem ilişkiden 11 gün sonra hcg yükselmeye başlar hamilelikte 12. Gün filan test yapsan bir ihtimal çıkar
myangelson Linasenem çatlatma iğnesi yapıldığı zaman gebelik ve ovulasyon testleri yapılmaz vücutta hormon bulunduğundan dolayı pozitif verirler. Belirli süre geçtikten sonra vücuttan atılıyor kişiye göre değişiyor. Bazısı 5-6 günde atar bazısı 10 günde. Gebelik testinde doğru sonucu görmek için 14. Günü bekleyin o gün test günüdür.
Ftmnur11 Linasenem hemen bir iki günde nasıl gebelik olsun ki .bekle bakalim stres yapma Allah gönlüne göre versin inşallah 😘
Linasenem kizlar belki garip gelicek ama şoyle soylim ben 4 tane gebelik testi yaptim ne kadar yaparsan yap pozitif dediniz ya oyle bisey yok sadece erkwn gwbwlik testim pozitif digerleri negatif sorun orda