Minyonannecik Kızlar merak ediyorum sizin kese bebek ölçüleri görünümleri nasıl fotoğraf ekleyemedim buraya 🥹
SariLale22 Minyonannecik Doktorumuz kese boyutlarını ölçmedi ama birinci bebek 7.3 mm ikinci bebek ise 4.0 mm idi en son 6+4 6+0 dedi geçen hafta
Cnhavva seyma0661  Benim de tam 6+5 de boyleydi
Zambak-12 Minyonannecik kese görünüyor 4mm dedi ama dedıgınız gibi yazmıyor ne olarak yazıp yazmaıdgıba bakıcam kese boyutu ıcın
Minyonannecik Htccndn yaa sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰 her gün kaç mm büyüyor acaba bilen varmi
Zambak-12 Htccndn nasıl yazıp yazmadığına bakabılırım ne yazması gerekiyor hangi değere göre bır kaç tane daha var verdiler çünkü
xJade 6 hafta 4 günlük burada cinsiyeti erkek. 🪽🩵 Kese ölçümü ne kadar bilmiyorum ama kese şekli böyleydi.
Yagmur3436 xJade xJade benimde 6 haftalik iken vaginaldan bakilinca sag tarafdaydi bebegin ustunde golge gibi kapali ellerini acmis dua eden bir figur gordum cok mu beklediniz bebeginizi🥰
Zambak-12 Htccndn estagfurullah ne yanlışı usg okumayı bılmıyorum size soruyorum ne yazmasıngerekıyor nasıl okumam gerekir diye ben yanlış anlaşıldım galiba kusura bakmayın