ZeytinK Benim gibi Şafak 1 olan varmı ?? Bugünde dogmadı hic bi belirti yok sizler ne durumdasınız birtek bende mi böyle ? Kafamda deli sorular 🤷🏻♀️ Gelmiyor gelmek istemiyor cok nazlı bu kız 👼🏻🙈
Cismmpoyraz48 ZeytinK Şafak 4 .. ismini değiştirip nazlı koyacak kadar oluyorum bu kadarda bekletilmez ki ama 😒
Glenyldz ZeytinK son 16 bizimde bu ara yalancı sancılarım cok oluyo gecen yanlıs alarm verdi acil gittim doktora 1 cm açılman var dedi bakalım ne zaman gelirse bizim kız
Mena1985 ZeytinK Şafak sıfır 😕 uyku yok gelen giden yok açılma yok hiçbişey yok ancak yalancı sancılarım 😕😕😕😕
ZeytinK Nrm sayı 1 düşünce doğurucam sanıyordum 🤣 inşallah daha fazla naz yapmazlar artık minigimle tanışmak icin sabırsızlanıyorum 🙏🏻
ZeytinK Cismmpoyraz48 inan bizde adını naz koysaydık demeye başladık 🙈😀 sağlıkla kucagımıza alırız inşallah en kısa zamanda 🙏🏻
ZeytinK Glenyldz bende yalancı sancı da yok acılmada yok hic biri yok allahım lütfen sancı gelsin der oldum ☺️🙈
HiraMerve1 Benimde son 1 hala kendisi gelmedi yarına yatış verdi doktorum suniyi yiyecem bu gidişle 😂