bahocum KbK ergobaby embrace aldım. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Bizim elimiz ayağımız oldu. Dışarı bebek arabasıyla da çıksam yanımda taşıyorum kızım huysuzlandığında hop takıyorum uyuyor. Kalça sağlığı için de iyi bir marka almadan önce epey araştırmıştım
Gulsem KbK ben e bebekten aldim gayette iyi m şekli veriyor zaten onlar tavsiye ediliyor hatta kendimizinkini satıyoruz aldığım fiyata vereceğim dilerseniz temiz kullandık 3 ay
lidyaa30 KbK ben bunu almayi dusunuyorum benim kizim daha dogmadi slingler cok tercih ediliyor ama ben becerecegimi dusunmuyorum onu tek basima guvenemem yani bu da ayni ama kendiniz baglamiyorsunuz zaten hazir asiri mantikli geldi bana ve bebekler slingde daha rahat gibi geliyor bana ama normal kanguru da alicam zaten yedek olsun diye onu daha arastirmadim bunu arastirdim sadece 🤗
lidyaa30 KbK mesela bu da cok guzel yorumlari falan zaten chicco nun cogu urunu guzel ve uygun fiyatli
FAld lidyaa30 Ben de bu yorumlara aldanıp aldım bu kanguruyu, hiç memnun değilim, bel destekli değil, yani yaklaşık 10-15 dakika sonra beliniz dehşet ağrıyor, çocuk çok aşağıda oluyor Tavsiye etmiyorum