Hhh03 hsezenysr benimde bugün kontrolm vardı normalde 6+5 olarak gittim 6+1 çıktı ultrasonda şimdi fark ettim crl 0.43 cm yazıyo normalmi acaba
hsezenysr Hhh03 bence normal endişe etmeyin o haftalarda benimde geriden geldi doktorum 1 hafta kadar geç döllenme olmuş dedi adet tarihimi ileriye almıştı hatta herşey yolunda merak etmeyin ❤ şuan 11 haftalığım bir problemimiz yok
Hhh03 hsezenysr şuan varya okadar rahatlattınızki beni Allah razı olsun Rabbim darda bırakmasın sizi🤲🏻 bi düşüğüm var insan ister istemez stres oluyo
MutluSema_ Minyonannecik merhaba şuan aktif bir kullanıcı mısınız bilmiyorum ama bugün gittim benim de ölçümüm sizinle aynı kalp atışın I ne zaman duydunuz
Seherkarakoc İlk haftalar geriden gelmesi çok normal benimde bı hafta geriden geliyordu. Şuan 20+6 haftaligiz 4 gün önde gidiyoruz ☺️
Seherkarakoc Hhh03 aminn teşekkür ederim ☺️ sakın stres yapmayın inanın bebek çok etkileniyor. Benimde ilk gebelik ve 8 ay boyunca olmamıştı o yüzden insan ister istemez strese giriyor. İlk zamanlar aşırı stresten bebeğin gelisimi geriden geliyordu. Dikkat edin stresten uzak durun
Cindyko Hhh03 regl tarihinize göre mi 6+1 deyken kalp atışını duydunuz? Çünkü ben regl tarihime göre 5+5 im ama kese veya kalp atışı duyamam diye gitmiyorum doktora (2kere düşüğüm oldu) Veren de alan da allah, sadece tekrar tekrar gitmek istemiyorum.
Hhh03 Seherkarakoc teşekkürler dikkate alıcam gerçekten 🌸 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağmıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻
Hhh03 Cindyko reglme göre 6+5 im bugün ama kontrol de 6+1 çıktı bugün kalp atışını dinletti çok şükür anlıyorum sizi benimde kürtajım var iyi düşünelim Rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin kötü düşünmeyin sizde.Düşüklerden sonra genetik test yaptırdınızmı?
Tugceelanaz Benim adet tarihine göre 3 gün önde gidiyor uygulama Doktora göre geri den geliyor 3 gün Birdaki kontrollde benim hesaplamamla uyumluydu haftası 1 gün oynuyordu arada. 1 hafta 10 gün normal erken dönemde diye duydum , toparlıyorlar hızlıca
Hhh03 Tugceelanaz evet öyle diyolar hep inşallah sağlıkla kucağmıza alırız siz kaç haftalık hamilesiniz ?
Cindyko Hhh03 3.5 ay önce düşük yaptım 6 hafta sonrası test yaptım sonuçlarım çıkmadı daha yine hamile kaldım.ÇAnakkale ana bilim dalı başkanına gittim korunmayın ,bence hiçbir şeyin yok yinede test yaptırın dedi bu sebeple korunmadım. Zaten allaha emanet ettim, gider veya kalır hiç bir korkum yok . Vardır rabbimin bir bildiği diyorum.sadece net olmayınca tekrar gel git o yoruyor insanı bu yüzden daha doktora gitmedim açıkçası