teachervera umrumdadegil İlk sezeryanda olmuştu üstünden 9 ay geçmişti kramp gibi acı vardı ikinci ve üçüncü sezeryan mis yok öyle bir şey
Ftmaa0 umrumdadegil acı derken nasıl? Bende sezeryan olalı 3 sene oldu ama oldum olalı göbek deliğımın sağ taragı batıyor göbekten desteklı klkarsam mesela kıtlenıp kalıyorum bende anlamadım
umrumdadegil Ftmaa0 yani mesela böyle sert bir çarpma olur ya da sıkınca göbeği bazen de durup dururken bir anda acı hissederim. Seninkide baya olmuş hep böyle mi olacağız acaba😓
umrumdadegil Kara22 içim rahatladı teşekkür ederim doktora gitmeyi düşünüyordum artık baya oldu çünkü anlayamadım
umrumdadegil teachervera o zaman normal böyle olması dimi vücuttan vücuda değişiyor? Güzel mi geçti senin diğerleri
teachervera umrumdadegil Canım ilkte olmuştu aylar geçmesine rağmen sanki yeni olmuş gibi gece olurdu hep. Diğerleri güzel geçti hele üçüncü hastaneden geldim üç küçüğe tek baktım temizlik yemek çocuklar 😀hiç ameliyat olmamış gibi idim
umrumdadegil teachervera aay ne güzel ya bende tekrar olursa çocuk inşallah güzel geçer 😂 içimi rahatlattın valla çok sağol