minikmucizem20 Gebelik şekeri olup ta arada kaçamak yapan var mı canı çekipte bi ısırık tatlı yada kurabiye yiyen
Asi_07 minikmucizem20 gebelik şekerim yok ama suyum fazla olduğu için karbonhidrat ve şekerli gıdalar yasak ama bazen canım çok fazla isterse bir lokma ya da bir kaşık alıyorum o kadardan birşey olmaz diye düşünüp inşallah da olmaz
Mervetn minikmucizem20 gebelik şekerim yok benim de suyum yüksek olduğu için ve önden gittiği için sürekli takip ediyorum ve diyet yapıyorum. Çok fazla olmamak kaydıyla arada izin veriyorum kendime. Gün içinde bir meyve ya da bir karbonhidrata izin veriyorum gerisini dengeliyorum. Bazen fazla kaçırır da biraz yüksek çıkarsa alette yürüyüşe çıkıp dengelemeye çalışıyorum hemen.
Aysenuruckn Asi_07 merhaba benimde suyum fazla dendi 23 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda böyle bi şey çıkmamıştı siz kaçıncı haftadasınız çok kafaya takıyorum
minikmucizem20 Asi_07 geçmiş olsun suyu fazla olmasında bişey olmaz merak etme şeker hastalığı daha kötü
Asi_07 minikmucizem20 evet ilk gebeliğimde de öyleydi çok şükür sorun yaşamadım inşallah bunda da olmaz
Asi_07 lebi5666 evet biliyorum şuanlık çok şükür herşey yolunda risk teşkil etmiyor yediklerime dikkat ediyorum
Sukut66 Benimde suyum fazla ve önden gittiği için diyet uyguluyorum düzenli sekerimi olcuyorum çok zor oluyor benim için canımın istediklerini yiyemiyorum:(
Lumos Benimde gebelik şekerim var normalde pek kaçamak yapmam bugün kendim evde pizza yaptım 2 dilimcik yedim korka korka 1 saat sonra şekerim 147 çıktı. Yani 2 dilim pizza bile yasak bize 🥲 moralim çok bozuluyor böyle olunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum