ilknur_dmrl1 Anneler merhaba. 30 ekimde tetanoz aşım var. Yaptırdınız mı? Ben iğneden korkuyorum da biraz. Çok gerekli bir aşı mı merak ettiğimden soruyorummm? Yan etkileri varsa da neler 🥹
minikbebegim06 ilknur_dmrl1 bence biraz erken arayıp ya da gidip sorun şuan ciddi anlamda tetanoz aşısında sıkıntı varmış bulunmuyormus. Yan etkileri de hafif ağrı ateş ve kolda ağrı yapıyor diyorlar ama ben ilk dozumu erken olmak zorunda kaldım kolumda ilk gün çok az ağrı oldu başka da bir şey olmadı yan etkiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir
Thelady ilknur_dmrl1 Ben oldum şahsen gerekli bir aşı olduğunu düşünüyorum, gebeyken tetanoz içerikli bir şey vücuduma temas ederse, kana karışırsa bebeğe de zarar verebilirdi sonuçta 🤷♀️
Ymrtsy ilknur_dmrl1 bende 23.haftamdayım ne doktorum aşıyla ilgili bir şey söyledi ne de ben sordum.Ay sonu muayenem var bir sorup fikrini alacağım
Elfinn Ben de yaptırdım sadece kol ağrısı oluştu bende kesinlikle şu an aşı eksikliği var bence bulup yaptırsanız daha iyi
minikbebegim06 ilknur_dmrl1 evet burda da konusulmus ben de esime sordum görünce o da hemşire doğruladı
Thelady rozamomy yok direk gidip olabiliyorsun, aşıdan 24 saat sonra banyo yapabiliyorsun, sadece bu var