9Busra9 Kzılar 21 haftalık hamileyim 56 kiloyum bundan sonrası için cırtcırtlı pantolon almak istiyorum ama kaç beden alsam bilmiyorum. Fikir verir misiniz kış hamileliği geçirip neler giymiştiniz acaba
Bergamot 9Busra9 hamile taytı alıp üstüne uzun kapatıcı şeyler giyin çok rahat oluyor. Ben hep elbise/etek giyerim yaz kış asla pantolon tayt vs giyemem. Salaş elbiselerin altına külotlu çorap gibi tayt misss
minikbebegim06 9Busra9 ben ayarlanan hamile tayti aldim ve nolur nolmaz diye 2 beden büyük aldim zaten ayarlaniyor diye düşünerek beli ayarlanan alacaksanız bence 2 beden falan büyük alın ben de 20+3 üm şuana kadar 4 kilo aldım ama karnım çıktığı için normal kıyafetlerim sıkıyordu
PinkBerryy Artış’tan 2 tane ispanyol paça tayt aldım çok rahatlar ve şık, büyük beden aldım Lilerleyen aylarda da giymek için havalar soğuyunca içi termal olanlardan da alıcam
minikbebegim06 PinkBerryy ben de aynı yerden tayt olanı aldim İspanyol paça pantolonları güzel mi acaba
minikbebegim06 9Busra9 o zaman beli ayarlı hamile pantolonu diye aratıp bakabilirsiniz onlar da rahat olur ama dediğim gibi 1 2 beden büyük alın bence
PinkBerryy minikbebegim06 Ben normal tayt sevmiyorum spor ayakkabılarla falan ispanyol daha şık duruyor ben çok memnun kaldım tayt gibi değil pantolon gibi duruyor aynı yerden eşofman da alıcam
PinkBerryy 9Busra9 Boyum 175 66 kiloyum L aldım M olurdu aslında ama biraz geniş olsun istedim ilerleyen aylarda da giymek için belden ayarlanıyor zaten