Defnemome Kızlar aşırı midem bulanıyor herşeyden tiksiniyorum hiç bir şey canım istemiyor bir şey yemek istemiyorum aşırı iştahsızlık var ne görsem midem bulanıyor sizde de öylemi ne zaman geçer ne zaman iştah açılır 🥹🥹
nisoom01 Defnemome kuzum aynı durumdayız 5+5 oldum bugün dün gece uykumdan uyanıp istifra ettim suan da başım dönüyor sadece yatıyorum 🥲
drnkra2025 Defnemome 6 ve 8. Haftada bende öyleydim yavaş yavaş geçicek 🥲 iştahınız açılıcak merak etmeyin 🥰
Beril16 Defnemome Benimde o haftalarda başlamıştı 🥰 Doktor tavsiyesiyle prifemyn dr kullandım. İştahımı biraz açmıştı. Kg veriyorsanız önlem alın ama yinede endişe etmeyin. Ben ilaca karşı birisiyim her gün 100 gr verdiğim için doktoruma danıştım. Mecbur destek aldım. Şimdi biraz daha iyiyim.
nisoom01 Defnemome benimde canım kahvaltı da sadece peynirli tost yiyorum o biraz iyi geliyor tavsiye ederim
Defnemome Aslaninannesi_ ya inşallah sağ Salim kucağına alırsın benim de bir kızım var Buda erkek olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun rabim ne nasip ederse 🤲
Octaviablakee 9.haftadan selam. Kusma ve iştahsızlık devam. Yeni level açıldı baş ağrısı. İnş geçiyordur beklemedeyim
Defnemome nisoom01 doğana kadar çekeçez valla bir kızım var onda çok rahatım hiç hamile olduğumu bilmiyordum bu çok farklı ya😂