Kardelen92 Semra123 benimde 35 hafta hala fazla ne yapilcagini bilmiyrm bende burda bekleyim doktor erken dogum riskin var diyo nasil normale doner acaba
Aynurtatar Semra123 19 haftalık hamileyim dün kontrolümde banada doktorum fazla dedi, diyet yapman gerekiyor dedi.Bende burda bekleyeyim belki bu durumu yaşayan vardır
yysmnn Semra123 benimde detaylı ultrasonda fazla çıkmıştı yediklerine dikkat et tatlı hamur işi falan yeme dedi sonra düzeldi şimdi 37 haftalığım bir sorun yok
Nezahatozen Gecen hafta cıktı benimde fazla oluşu gebelik şekerine bakıldı hersey temiz cıktı suan doktor sırası bekliyorum şimdi ne diyecek bakalım perinatolojiye de gidiyorum bundan sonra takip edelim dedi 35+2yiz
Semra123 Nezahatozen sizinde az kalmış maşallah benim daha bir ayım var 36 olması için daha da artar mı acaba
Nezahatozen Semra123 bilmiyorum canım 34 te cıktı aslında şöyle gelişimi 2-3hafta önde gidiyor neden böyle gidiyor diye perinatolojiye yönlendirdi fazlalık cıktı
Semra123 Nezahatozen benımde iki hafta önce çıktı ben 32 ultrasonda 33 olarak görünüyorum sadece bir hafta oluyor benim sizin kaç çıktı suyu 15ila2 fazla mı