Kubraakgn0 Kızlar bugün kontrol vardı 37. Haftadayız doğcagı gün 38 olmuş olucaz doktorum bebeğin suyu azalmış 1 hafta daha bekleyelim haftayada azalmaya devam etmiş olursa doğumu başlatırız kendi sancıların gelirse 1 hafta içinde gelirsin ama gelmezse salı günü ilaçla dopumu başlatalım diyerekten konuştu ve bütün kan tahlillerini istedi büyük ihtimalle salı günü doğumu başlatıcak tecrübelerinizi paylaşır mısınız süreç nasıl ilerliyor zor mu normal doğum olmazsa sezeryana mı dönüyor yoksa bekleme gibi durum oluyor mu sancıyı verince su gelmesi oluyor mu filan tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 🥰
Miross0114 Kubraakgn0 merhaba kendinizi kütfen korkutmayın herkesin acısı bir olmuyor pızitif düşünün suni sancı almış birisi olarak öncelikle açılma pozisyonlarını araştırın öncelik secde pozisyonu hemşirelere de sorarsınız öneriyorlar onlarda benim kaldıgım odada suni sancı seçerken pozisyon listesi olan kartlar vardı duvarda internetende bakarsınız inşallah sağ sağlim kucagınıza alırsınız minik yavruyu
Elfelf475 Kubraakgn0 ben suniyle doğun yaptım sancı falan hissetmiyordum yatışım yapıldığında. Son 3 4 saat zordu sadece o da doğumdan sonra geçip gidiyor
Almiq1 Korkutmak gibi olmasın ama ben bir çok şey okudum suni sancıyla ilgili. Açılma olmayabiliyor maalesef, çok fena ağrı çekebiliyorsun ve o ağrıyı kontrol edemiyorsun maalesef. Biz 39+1 şu an, eğer kendi sancılarım gelmezse sezeryan olmayı düşünüyorum
Kubraakgn0 Almiq1 Beni ameliyat fikri çok korkutuyor o yüzden önceliğim normal doğum ama doktorum açılma filan olmazsa sezeryana döneriz sen istiyorsun diye suniyle normal doğum deneriz dedi bilmiyorum ki nasıl olucak
Kubraakgn0 Miross0114 Yani sonuçta en fazla ne kadar olabilir eninde sonunda geçicek olan bir ağrı bu diye düşünüyorum tabi herkesin acı eşiği çok farklı ama işte olucak mı olmicak mı yada o gün kesin doğum yapabilicekmiyim belki suyu aynı seviyede 1 hafta daha bekliyelim der mi doktorum diyorum ama riske atmak istemiyorum salı günü ilaç veririz normal doğum deneriz dedi bütün kan tetkiklerini yaptırdı doğum olmicak olsa o kadar kan filanda almazdı diyorum pıhtılaşmaya filan baktırdı çünkü
Kubraakgn0 Elfelf475 Bizimde aynı zamana denk gelmiş olucak cinsiyet de erkek inşallah sizin ki gibi kolay bi doğumum olur 🥰
Elfelf475 Kubraakgn0 inşallah. Nefes çalışın bol bol son günlerinizde, bağırmak yerine sakin karşılayın sancıları, bağırmak falan aşırı enerji düşürüyor hatta çevredekileri bile mahvediyor 😅 ıkınma hissi de zaten allahtan geliyor inanın istemeseniz bile o çocuk ordan çıkıyor o ıkınma hissiyle 🙃
Kubraakgn0 Elfelf475 İnşallah bakalım çok stres yaptım nasıl olur nasıl biter diye ama herşey olcağına varır yapcak bişey yok 😂