Irmakelizim06 Kızlar meraba belli dakşka aralıklı karnımda belimde aynı anda şiddetli 1 2 dk süren sancılarım var sizce doğum sancısımı? İnsallah sonu doğum olur 😂❤️
KlncA Irmakelizim06 hadi inşallah 🙏🏻☺️ Doğum sancıları Yalancı sancıya göre daha şiddetli ve belden girermiş seninkiler nasıl peki?
Omerhatice Irmakelizim06 takip et canm aralaiklari ayni ise ve sanci girdiği an uzan yada otur oturuyorsan ayaga kalk bunlari yapinca geçiyorsa yalanci sancidir ama gecmiyorsa Bebia geliyor demektie 😍
Glenyldz Irmakelizim06 banada öle oldu gecen gün 😁 yanlıs alarmıs 1 cm acıklık var dedi hemşire beklemedeyim arada bi sancım oluyo ama bakalım ne zaman gelir
Irmakelizim06 KlncA bugüne kadar girenlerden daha şiddetli o yüzddn şüphelendim bende yoruldum artık taşıyamıyorum insallah doğum sancısıdır belimle karnıma aynı anda giriyo benim
Irmakelizim06 Glenyldz bu ara oluyoduda hiç bu kadar şiddetli değildi ağrısı bakalım insallah yalancı sancı değildir, 😂 mide bulantısı yaklasık 1 haftadır bendede var arabada oluyo yemek yerken oluyo
Irmakelizim06 Cevap yazanlara teşekkür ederim doğum yaptım kızlar normal doğum oldu darısı sizlerin basına :)