hayathayal ya benim ayaklar bildiginiz duz taban olmuş nayali hamur gibi 🤣😁 bi hafta icinde ne oldular anlamadim.
Selale_bati hayathayal ben ayak olsa neyse burnuma kadar sistim ellerim parmaklarim bile davul gibi oldu 😪😪piskolojim bozuldu resmen
Burcu35 hayathayal benimde 36 numara ayağım 38 gibi maşallah 😂 eşim balık yemi diyor parmaklarıma 😂😂 suyu artırıp tuzu azaltmak gerek ama nerdee
Alyaveannesi Burcu35 benim esimde hep dalga geciyo yaa ayaklarimla normalde cok kucuk parmaklarim gozukmuyo sislikten 😂😂
Meryemeness Burcu35 canım ben çok tuzlu hatta hiç tuzlu yemiyorum suyuda çok tüketen biriyim ama benim ayaklarım bildiğin fıçı oldu 😂🤭
Burcu35 Alyaveannesi benimkide anaa nolmuş bunlara diyip gülüyor bide 😂😂 tekmeyi yersen görürsün ne olduğunu diyorum bende sinir oluyorum bazen 😂😂😂
Babyone1 Bende kocamın ayakkabılarını giyiyorum 😂 39 40 dı ayağım şimdi 41 eşiminkiler oluyor oda benle dalga geçiypr 🤦♀️
Ahahgshrbbr hayathayal 35 × 5 im yaklasik 4 gundur prmaklarim ayaklarim bacaklarim davul gibi sis agrisinfsn yatsmiyorum :(