Iraz Annelikmghb kesinlikle canım dwglik shat versin rabbim öncelikle sağ salim kucaklayalim inşallah sadece merak ettiğim için sordum teşekkür ederim yanıtınız için
Cemreninannesiebru Iraz ben 😀hatta herkes. Çok şaşırdı. 36+3üm karnım sivri erkek göbeği diyorlar ama benim prensesim oluyor şükür
Wg12 Iraz evet ben İlk hamileliğim ve kızım olucak Hamileliğimin başından bu yana Hiç bulantı nedir yaşamadım Hatta bu sebepten bana tuhaf gelmişti Doktoruma falan söylemiştim neden benm Migdem bulanmyo diye Bir sorun mu var falan Herkesn Farklı geçebiliyor senin gibi olan çok kişi var demişti 😁
Almira_ Iraz annem erkek çocuklarında ben gibiymis, bana hamileyken de çok sıkıntı çekmiş ama bende tam tersi çünkü kız bebeğim var. Yani bunlarn bilimsel hiçbir gerçeği yok. Benm göbeğime vs baktıklarında hala erkek diyolar.24. haftamdayim düşünün 😂
zeynepramo Iraz tabii ki de ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş sen de benim için doğumumun kolayca bi sancıda kurtulmam için edersen çok sevinirim canım benim 💖🥰🫶🏻
Pelnztrk Mzzz işte bence alakası yok😂 toplumca böyle idrak etmişler herkesin kafasına. Bencede alakası yokmuş 😂