adatuna Kızlar merhaba, Reglim biteli 1 hafta oldu ve 2 gündür şeffaf ve yapışkan şekilde akıntı geliyor. Böyle olup şu kadar gün sonra yumurtlama günüm oldu diye tecrübe eden var mı? Ovulasyonla takip ediyorum ama halen koyulaşma yok.
Kartopum adatuna Bebe çalışmalarına mı başladın kız 😊 en güzeli ovulasyon takibi ya. Herkesin farklı oluyor çünkü tecrübe edecek bir konu değil
myangelson adatuna ben hiç ovulasyon kullanmadım akıntı takibi yaparken ama şeffaf akıntının gununu not alıyordum 14-16 güne adet oluyordum o şekilde yumurtlama olduğunu anlıyordum
Zarifokur adatuna ah İlber hocam sen bu bilmişlikle bilmeyeceksinde kim bilecek . Bunlar cahil cahil .😂😂😂 bazen iki gün sonra bazen hemen belli olmaz beklemede kal hemen gelebilir gelmekte olan
Haticom adatuna bende yumurtlama testi yaptım eylülde benimde düzensizdi adetten itibaren 22 gün sonra gördüm koyu çizgiyi akşam saatlerinde yapın 7 gibi her gün aynı saatte zaten karın ağrısı meme hassasiyeti oluyorsa sizde de anlarsınız benim baya geç yumurtlama oldu hergün 2 3 tane yaptım ama gereksizmiş akşam 1 tane yapmak yeterli testim bitecekti nerdeyse son dk yakaladım kontrol çizgisinden daha da koyuydu buraya atarsanız yorumlarım öyle gördüğünüzde hergün saklayın bi defterin arasında krşılaştırmak için renk koyuluğunu
myangelson adatuna ben olsam yine de değerlendiririm zaten hamilelik için ilk zamanlar gün aşırı değerlendiriyorduk tabi pcos olduğundan dolayı olmamıştı çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım 😅
adatuna myangelson ilk gebeliğimi reglden 5 gün sonra ovulasyonlw çift çizgi olunca değerlendirdiğimde olmuştu ama hala sanırım reglim düzene girmedi 1 hafta geçti hala çift çizgi yok djsjs
myangelson adatuna olsun doğumdan sonra düzensizlik çok olur diye duymuştum. İlla ki görünür o çift çizgi 😅😅
Aysinnn adatuna kişiden kişiye değişir diye biliyorum. benim mesela yumurta akı gibi akıntıdan 3 gün sonra yumurtlama oluyor.
m_mervee @adatuna şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama dönemi geliyor genelde spermlerin rahme kolayca ulaşması için..ben ovulasyon değil akıntı takibi yapıyorum hiç şaşmaz 14-15.gün adet olurum..zaten adet tarihinden 14 gün öncesi de yumurtlama dönemini gösteriyor..
Zelihapekr adatuna beyaz sümüksü uzayan yapışkan akıntı yumurtlamanın işaretidir. Benim ayda bi kere olurdu o akıntı. Diğer akıntıların rengi ve yapısı farklı oluyo.
Kubra0606 Zelihapekr evet farklı olduğu kesinlikle fark ediliyor. Parmak arasında uzayan bi şekilde oluyor ordan anlıyorum ben
adatuna Zelihapekr evet aynen öyle ama ovulasyonda çift çizgi çıkmadı herhalde yumurtlama öncesi oluyor