Ebruyi Anneler anneler bu haftalarda bebek hareketlerini kaç saat sıklıkla ya da kac gün sıklıkla hissediyordunuz örnek sabah akşam. Ya da 1 gunde 3 kez ya da saat başı
Aysehakannn Ebruyi bişeyler yediğimde genelde hissediyorum. Birde akşam eşim eve geldiğinde kızım tam bir babacı olacak sanırım ne zaman babasının sesini duysa hareketleniyor 🫠🫶🏻
Kbraaa19999 Ebruyi biz 24+4 haftaligız benim oglum biraz hareketli ama genelde dinlenmeye gecince baslıyor hareketleri🤗
Ervaidil Ebruyi 22+5 haftalığız 🫶❤️ Hergün degişiyor oynaması bir gün çok oynuyor gece uyuyana kadar kimi zamanda çok az hissediyorum 🫠🫠
Ervaidil gmdy benle birini buldum burda çok şükür 😂❤️ tahmini doğum tarihiniz ne benimki 10 Şubat dedi doktorum ama çevremdeklier ocağın sonu olur şubatı beklemez diyorlar ❤️😂
semi29_ Ebruyi bende belli bir zaman var diyemem ama çok sık hissediyorum çok hareketli 😅 bir saat vermek gerekirse en çok sabah uyandığımda ve akşam saatlerinde hissediyorum
ayseheyecanli Ebruyi 5-6 kez kendi kendine hareket ediyor elimi karnıma koyup konuşturuğumda istisnasız hareket edip tepki veriyor birde sırt üstü uzandığımda ve yoga pozisyonunda otururken çok hareket ediyor zaten en rahat da o pozisyonda alanları genişliyormuş
Cevkk 23+ 4 günlüğüz ama ben hissetmedim hareketlerini 5 gün sonra şeker yüklemem var neden hissetmedim daha acaba kızlar
Bensuy Cevkk ben de 23+5im cok cok yeni daha dun biraz alt karnimda kimildanma hissettim net bebektir diyemiyorum ilk gebeliginizse normal
cigdemusta07 Cevkk sen benden 1 gün öndesin bende 33+3 bende son 10 gündür baya hissetmeye başladım merak etme 25. Haftaya kadar yolu var doktorum demişti
cigdemusta07 Cevkk bide karnını okşa hafifçe parmak ucuyla vur karnına bak benimkiler hemen harekete geçiyo tepki veriyo
gmdy Ervaidil güzel çok sıkıntımız yok ama aşağıda olduğu için biraz baskı yapıyor zaman zaman o zamanlar zorlanıyorum, senin nasıl
Huzurluve Bensuy karnınıza hafif dokundugunuzda mutlaka oraya gelip size tepki vericektir ilk gebeliginiz mi