Brgmde Bugüne kadar 10 emlak gezmişimdir hepside ilandan farklı ilana götürüp değişik fiyatlar verdi. Direkt Sahibinden istiyorum nasıl gezmeliyiz ev ararken ve uygun evler hanhi mahallellerde
minikbebegim06 Brgmde siz hangi taraflarda arıyorsunuz ankarada genelde artık herkes emlakciya veriyor evini 😔
surprizbebe Brgmde valla ben Ankara’da 4 ev değiştirdim kiralıkları gezerek bulduk hep. En son ev aldık bi tek o emlakçıdandı.
minikbebegim06 Brgmde ben mamaktayim bu taraflarda ortalama 15 16 o civarda 3+1 olanlar bilindik emlakcilara da bakabilirsiniz aslında çünkü çıkıp tek tek aramak çok zor ve yorucu olur
Femay Brgmde Akyurt taraflarına bir bakın uzak gelmezse. Pursaklar da olabilir. Keçiören’de de uygun daireler görüyorum ben instada ama yine de bir araştırın tabi
minikbebegim06 Brgmde size kendi evimizi aldığımız emlakcinin iletişim bilgilerini verebilirim isterseniz bize kredi konusunda da yardımcı olmuşlardı
EceQueen Sahibinden gibi sayfalardan filtrele deyin ilanları, satıcıyı sahibinden seçin. Gezerek zor bulunuyor malesef, tanıdıktan duymak falan lazım