Melikeakkc ayseguloks benim oğlum ocakta 4 yaşına girecek yeni hamile kaldım daha kaç haftalık o da belli değil pazartesi gidicem doktora doğana kadar da 5 yaşı a yaklaşacak o yüzden içim rahat
Minik_mucizemm Melikeakkc Benim de öyle ya doğduktan sonra yada ikinci doğumum olduğu gün 5 yaşına girecek ikisinide aynı ay öğrendim yıl farkı var sadece tevafuk belki doğum günleri bile aynı olur 🥰
Solgundeniz ayseguloks Benim de oğlum 2,5 yaşında bu ay ilk kez korunmadık olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz Rabbim iyi olanı bilir Nasip ama heycan var test yapcam günler geçmiyor
Solgundeniz defnevedoruk Aynı regl tarihimiz hemen hemen benimde 25 Eylül dü şimdi günler geçmiyor ki test yapsak ☺️ Acaba yarın yapsak sabırsızlıktan sacmalamış mı oluruz
Tugcaduman ayseguloks 26 aylık kızım var geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım
Bglmmrn Tugcaduman Hadi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊❣️
Minik_mucizemm ayseguloks Bende bir seneye yakındır istiyorduk şuan 6 haftalık hamileyim ☺️ rabbim isteyen herkese nasip etsin oğlumda 4 buçuk yaşında
nur233 ayseguloks benimde 4 yaşında oğlum var düşünüyordum sonra test yaptım şok oldum diyelim şuan 7. Haftalık😂😂😂
Princess_momm ayseguloks benimde kızım 4 yaşında düşündükden 2 ay sonra hamile oldum. Ama ilkinde 1 sene uğraşmıştık 🥰
Meleknur444 ayseguloks kızım beş yaşında suan 11 haftalık hamıleyım ilk denemede hamıle kaldım yumurtlama gunlerını değerlendirdim cnm
Solgundeniz defnevedoruk hmmm benim gecti de takvimden hesapladım ben ya umarım iyi olur hepimiz için 🌸