Kirazuyar Merhaba kızlar. Instagram’dan yada başka bir internet sitesinden kapı süsü,takı yastığı, çikolata,magnet yaptırip memnun kalan var mı. Sipariş vericem ama güvenilir bir yer olsun istiyorum
Cansu-2600 Kirazuyar Ben magnet yaptırdım baskıcı amcadan gayet güzel güvenilir fiyatida iyi. Kapı süsünü Eminönünden yaptırdım 500 liraydı isimli ışıklı
hamileanneebebekk Kirazuyar https://www.instagram.com/mini.atolyem00/profilecard/?igsh=ZnFidG1od3gwd2Rh Ben ful set olarak bir sayfada yaptırdım o kadar güzeldiki fotografını yükleyemedim ama sayfaya bakabilirsiniz sesli görüşme sağlarsanız sizde güvenilir olduğunu anlarsınız ben ilk takipçiden dolayı sıkıntı ettm ama iyiki yaptırmışım
Kevser_1 Ben sadece kapı süsü ve magnet yaptırdım ınstagram’dan yaseminin süs evinden ben beğendim güzel yani bi bakın isterseniz
Berraaak Oğlumun kapı süsü örnek olarak göstereyim, Instagram sihirliellermakrome sayfasından yaptırdım ürünleri yapan kız arkadaşım memnuniyetle öneririm sayfasına bi bakın isterseniz💚