Ilkaymom Selam kızlaaaar 21 ekime sezaryen olacağım inşallah 🥲 kayısı hoşafı ve dut kurusu hoşafı yapıcam. Sizler nasıl yaptınız şeker koydunuz mı içine yoksa şekersiz mi yapmak gerekiyor, kendi şekeri yetiyor mu?
Kubraalp67 Ilkaymom bugün ben de yapacağım 1 hafta içinde doğum planlanacak. Hazırda olsun dolapta aniden doktor alırsa eşim evden hemen alsın gelsin diye. 4 lt tencerem var onun içinde yapacağım ben taze kayısı olursa yarım kilo yeterli geliyor içine şeker koymayın bağırsak için kuru kayısıdan yapacaksanız da o da o kadar olsa yeterli 😊 kendi şekerleri fazlasıyla yetiyor😊
Vlog1345 Ilkaymom canım içine az da olsa şeker koy şekerli şeyler her zaman ishal eder. Kayısıyla beraber yiyince daha kolay lavaboya çıkmanı sağlayacaktır
BADE38 Ilkaymom Kuru dut hurma tarçın karanfil kuru üzüm şeker tozu bunları kaynatıp icebilirsin bende anında süt yaptı ebe söylemişti banada bu tarifi
Ilkaymom Kubraalp67 evet ben de hazır dolapta dursun dedim gününü beklemeyebilir belki önden gelmek isterse diye 😂 kuru kayısı ile yapıcam ama farkeder mi acaba
Kubraalp67 Ilkaymom ben de kuru kayısı ile yapacağım onun tadı daha güzel geliyor bana nedense tazesindense😄 içine şeker koymuyorum ben kuru kayısı tazeden daha fazla şekerli olduğu için 😊
Vlog1345 Ilkaymom ha birde taze kayısıdan yapma kuru kayısıyla yap dolapta da fazla bekletme. Biz malatyalıyız sürekli hoşaf yaparız ondan uzmanıyım artık kayısı işlerinin 😂 dolapta 6-7 günden fazla bekletirsen taze kayısıyla yaptığının üzeri küflenir
yalandunyaa BADE38 k.v.de reyhan yapmıştı 2 buçuk litre sagolsun Ama bebek emmeyince çok zorlanmistum 😔
Ilkaymom Vlog1345 sıcağıyla kavanozlasam da öyle dolaba koysam da bozulur mu ki acaba 🤔 12 gün var doğuma ama erken gelmek isterse diye hazır tutmak istiyorum dolapta
crescent___ Vlog1345 merhaba bana da malatyadan kuru halde gün kurusu geldi, hoşafımı onunla yapsam olur mu?
Kubraalp67 numix evet posasıyla birlikte koyacağım ben asıl lifli olan posası bağırsak için faydalı olur diye düşünüyorum 😊