Sena_tan1905 papatya_hy merhaba sizde dış gebelik yaşadınız sanırım nasıl yapılıyor bu iğne bilgi veriri misiniz çok moralim bozuk
papatya_hy Sena_tan1905 Merhabalar evet kalçadan yapılıyor bana 2 doz vurulmuştu ilk doz sonrası 5.gün kontrole gittim yetersiz geldi 2. Doz vuruldu lekeler kanamalar sonra 15 20 gün sonra düştü sizinde mi dış gebelik geçmiş olsun
Sena_tan1905 papatya_hy emin değil doktorum beta HCG yüksek çıkıyor 295ken 700oldu ama yetersiz artmış diyor çözemedim dış gebelik olabilir dedi vajinal muayene yapılması lazımmış ondan da o kadar korkuyorum hiç yapilmadi daha önce herşey onda belli olcak inşallah dış degildir 🥺
orkidemm_ Sena_tan1905 korkma iğne ile olacağına şükret bak ben iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim o yüzden önce sakin ol sakin al iğne ile olacak buna sevin derim
papatya_hy Sena_tan1905 benim değerim 10.300 dü dış gevelşk olduğuna inanmıyordu dr ama sonra kese tüpte gözüktü yine senin erken farkedilmiş 1 doz la da düşer eğer dış gebelikse
Sena_tan1905 orkidemm_ kesin belli de değil dış gebelik olduğu belki yeni olduğu içinde gözükmüyor olabilir dedi doktor keseye 🥺 vajinal muayeneden çok korkuyorum hiç olmadım onu yaptırmak zorundayız dedi
orkidemm_ Sena_tan1905 hayır ya korkma zaten jel sıkıyor üstüne yani anlamıyorsun bile sadece kendini kasma artık kadın olmuşuz üstüne gebelik istiyoruz alttan muayene vs korkunç gelmemeli şu durumda bunları düşünüp stres olma ki stres olacak bir durum değil alttan muayene doktorun uygun gördüyse olsun yani
Sena_tan1905 orkidemm_ ay hadi İnşallah anlamam yaa vajinismus var bende sanırım ondan bu kadar korkuyorum
orkidemm_ Sena_tan1905 inan ki korkulacak hiç birşey yok sadece kafanda bitir kafanda rahat ol göreceksin sen de
Sena_tan1905 orkidemm_ herkese soruyorum herkes öyle diyo korkulcak bir şey yok diye inşallah öyle olur teşekkür ederim
Sena_tan1905 papatya_hy bugün gittik başka bir doktora ufak bir kese gibi bir şey gördü salı tekrar çağırdı vajinal muayene yaptiramadim tabii korkudan ama için rahat olsun dedi inşallah yeni olduğu içindir dış gebelik yok iç kanama yok dedi çok şükür
papatya_hy Sena_tan1905 canım kese için karından gözükmesi için 1500 2000 bin üstü olması lazım değerin diye biliyorum. Bir de vajınal muane de zararlı değil. Baktırabilirsiniz düşüncelere boğulmaktansa. Bazen de 3000 hatta bekle bakalım beta düzenli artıyorsa
Sena_tan1905 papatya_hy ay inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için 💝 tekrar beta yaptırcam zaten salı bakalım Allah büyük
Mamiko_2020 Bbk88 çok şükür görmedi.Yani doktorum herhangi bi sorun olmadığını söylemişti ☺️Tekrar olma ihtimali yüksek vs demişti doktorum ama boşuna o zamanlar içimi karartmışım.Korunmayı bıraktığım ay gebe kalmıştım.Kızım 4 yaşında şuan 🥰🌸
Bbk88 papatya_hy merhabalar,dis gebelik kimyasal gebelik hamile kalabildiginizi gosterir yine kalirsiniz çok geçmiş olsun dis gebelik icjn de.tekrar rahim filmi çektirin ama hasar vs olmuş mu tupte diye burda dis gebeljk geçirenler öyle yapıyordu 🤲
orkidemm_ Bbk88 ben bunu doktoruma sordum dedim ki rahim filmi çekineyim mi ameliyat yapan doktora hayır gerek yok ameliyatta baktım gayet sağlıklıydı sağ tüpün dedi ayrıca ağustosun sonunda çekinmiştim gebelik öncesi o yüzden gerek görmedi
papatya_hy Bbk88 teşekkür ederim. Yeni çektirip aşılama girdim rahim filmim temiz çıktı sora aşılama yaptım hamile kaldım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı iğne ile sonlandırdılar ameliyat falan olmadım çok şükür. İnsallah kendiliğimden kalırım bı sefer
Bbk88 orkidemm_ canım senin alındı mı yoksa duruyor mu tupun .Ben ameliyatla alınmayan iğneyle düşürülen dis gebelik için demiştim alınmasa bile orada dis gebelik oluştuğu için tekrar oluşma ihtimali o tüpte yüksek oluyormuş çünkü 🧐
Bbk88 Mamiko_2020 Masallahh Allahim bagislasin🙏 diğer dis gebelik getirmediğini tupunuzden kaldınız kiziniza belki de 👼💜