civcivim__ Merve-dmr 27 haftalığız 24+5 haftalık doktor kontrolünde 730 gr dı oğlum. Aşırı idrara çıkma oluyor ve mide bulantılarım geri geldi sizdede var mı böyle şikayetler
Merve-dmr civcivim__ ben bi geçen hafta kum dökme sorunu yaşadım bu hafta grip oldum sürekli birşey çıkıyor ama mide bulantım yok şükür 🤣
Minnos_23 Esraciicek Ay inşallah bekler erkek olduğu için bekleyebilir diyorlar ama bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde inşallah 🤗
dika Merve-dmr merhabalar 24+2 oldu oğlum olacak inşAllah benim doğumum tahmini 30 Ocak dedi yorumları okuduğumda benimle aynı olanlarin ki değişik çıkıyor sağlıkla gelsinler şuan kilosunu ve boyunu bilmiyorum en son 20 haftalıktım gittim
aysegul2812 Merve-dmr bizde 25. Haftamızdayızzz kızımız olacak 🥰 bu hafta başı 750 Gr 30 cm olmuş ultrason da parmağını emerken yakaladık😍😍 artık hareketleri dışardan belli olmaya başladı 4 kilo aldım bende sadece belki onun da etkisi vardır. Sağlıcakla kucağımıza alalımmm inşallah 🎀💐
Merve-dmr aysegul2812 yaa doğumlarımız aynı zamana gelicek inşallah pozitif hikayelerimizi yazmakta nasip olur🥹 ne güzel yakalamışsınız bizim kızın eller hep yüzünde çok zor görüyoruz 🥹🥰
feyzaoksuz7 26+2 haftalığız doğum da 13-14 Ocak görünüyor. 🥹 En son 23 haftalıkken gitmiştik 512 gram 25cm di ve 6 kilo almıştım. Cuma tekrar kontrole gideceğiz bakalım nasılız
Mirayss Merve-dmr 27+2 benim çok sıkıntılı ve zor geçiyor kaburgama baskı yapıyor ama inşallah Ocak ilk haftası kavuşacağız oğlumla
edasaribek 25+4sezeryan olacagim 1.de sezeryandi tarih almadim henuz en son 1 hafta once gittim 700grdi bebis
Merve-dmr Mutluluukkk_ evet oluyor tabi 3 4 gündür gribim mesala o kadar sakin ki hamile olduğumu unutuyorum 🥹
aysegul2812 Merve-dmr inşallah çok kolay geçer tüm süreçler 🥰 şansımızda bu son kontrol bizi çok mutlu etti gerçekten güzel bir fotoğrafı oldu elimizde 😀
Secil1991 Pelinaltnl boyu kaçtı acaba bir de haftasıyla uyumlu mu ultrason ölçümleri. Benim 24+5 te 725 gr çıktı ama baş çevresi 1 hafta geri dedi
Secil1991 Pelinaltnl Pelinaltnl boyu kaçtı acaba benim de 24+5 te 725 gr 30 cm çıktı doktor. Biraz geri dedi. Bir de bpd değeri bir hafta geriden geliyor. Sizin ultrason ölçümleriniz nasıl acaba ?
Pelinaltnl Ayy yorumlara baktım da benim kızım biraz minik kalıyor yanlarında 26. Haftaya gireceğiz 659 gram 😅 neysek çok şükür sağlığı boyu herseyi iyi suyu da iyi keyfi de yerinde o önemli
00Sevdanur Merve-dmr 23+3 nasipse kızımızı bekliyoruz Ocak sonu şubat başı görünüyor bakalım ☺️ hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌸