Aynur_ma Kizlar biraz ayip amma yine de sormak istiyorum erken dogum tehlikesi yuzunden 30cu haftadan cinsel iliskiyi yasakladi doktor su an 34 haftadayim . Esim icin cok uzuluyorum ne de olsa erkek ve cinsel hayati olmali dogum sabrla bekliyoruz amma dogumdan sonra ne kadar iliskide olmak olmaz . Resmen esim icin stress yapiyorum.
Burcu35 Aynur_ma 40 gün rahmin kendini toparlaması var canım. Ve bu süreçte kanaman oluyor zaten kanamalı bir kadının ilişkiye girmesi dinende yasak tıp olarakta yasak. Başka şekilde eşini rahatlatabilirsin illa ilişki olcak diye birşey yok
bulutunannesi33 Aynur_ma benm esımde aynı ya sag saglm dgsun dıyo ama erkek işde bakısından anlıyrm kac yıllık kocam kırkım cıksın ben kosacam kocama vala 😂
Selmas57 Canim benim dusuk tehlikem var ve esim icin uzulmuyorum, sonucta bisey olursa benim kadar onun da cani yanar. Sende oyle dusun.. az kalmis zaten. Ben daha 22. Haftadayim doguma kadar yasak. Dogumdan slnra kanaman kesilince abdest alip iliskiye girebilirsin
Aynur_ma Selmas57 orasi oyle kesinlille esim de bebeo iyi olsun iliski olmasa da olur diyo amma erkek somucta normal bir insanin ihtiyaclari vardir, o yuzden meraknetdim
Aynur_ma bulutunannesi33 😂😂😂😂 durum ayni ya kedi ete bakar gibi bakiyo icim sizliyo. Yaklasinca cok yaklasma zaten kemdime zir hakim oluyorum diyo hem komiyime geliyo hem de caresizliyine sasiyorum.