Neslihannill Merhaba anneler, Eşimle kan uyuşmazlığı var. Ben negatif eşim pozitif ilk bebeğimde doğumdan hemen sora rhogam vurundum. Kızım da pozitif çünkü. Şu an ikinci gebeliğim 5 haftalıkken acil gittiğimde vurundum bu iğneyi. Sizler ne zaman vurundunuz.
susam_18 Neslihannill ilk gebeliğimde 6.haftada 28.haftada ve doğumdan sonra. 2.gebeliğimde önce bı tahlil yaptı yapmadık daha 28 deyim bugün tekrar sorcam.
Fulyalife Neslihannill benimkinde maalesef iş işten gectikten bebeğim etkilendikten sonra vuruldu, daha önce bakıp iğne yapmak kimsenin aklına gelmedi.sirf bu yüzden 27. Haftadan beri diken üstündeyim
Merve-metin Neslihannill bizde de var kan uyuşmazlığı bana 28.haftada vurulacaksın iğneyi dediler haftam gelsin diye bekliyorum şuan
Neslihannill yeni_anne2 evet 5 haftalıkken çok az bir kanama oldu acile gitmistim o zaman vurdular acaba daha geç mi olması gerekiyordu. Kanama da zaten regl ile denk geldiği için çok az o dk oldu daha sonra olmadı
Nemofish Benim 9. Haftada kanamam oldu o zaman vuruldum, 29. Haftada rutin vuruldu. 37deyim geçen hafta lekelenmem oldu doktor gerek görmedi, doğumdan sonra bebek pozitifse tekrardan vurulacak
Mervealya1992 Nemofish lekelenmede cok gerek gorulmuyor demi bnmde oleydı doktor kanama alanı dusuk rıskın yok fedi 7 haftada vurulmadı kanama alanı yada dusuk rıskı olsaydı vururdu herhalde
Mervealya1992 Fulyalife aslnda normelde ikinci bebem bu hıcbısy demeden kendı kan grubuma bakmıs devlet hast ben zaten bılıyordum uyusmazlıgım var size bu rutın kanlar yapılmadımı ılk 3 ay yapılıyor ya
Fulyalife Bluebey ilk değil 3. Gebeliğin.basindM beri uyuşmazlık olduğunu soylememe rağmen hiçbir şekilde etkilenmeye bakılmadi sadece 28. Haftada iğne olcaksin gel dendi, 27. Haftada gittiğimde hiçbir kanama durumu olmamasına rağmen bebeğim etkilenmişti
yeni_anne2 Neslihannill 18 haftalik olduk biz sükur birr sorun yaşamadık 28 bekliyorum ben gecmıs olsunn sıze dikkatli olun
Fulyalife Neslihannill indirect combs pozitif geldi yani bebeğimle aramda etkileşim olmuştu ama bebeğim iyi çok şükür rutin kontrol ediliyorum 27. Haftadan beri
Tz19_ Ilk gebeligimde 9.haftada vurundum kanamam olmustu birde digumdan cikinca vurundum kizimla aramda uyusmazlik oldugu icin . Bu hamileligimde 28.haftadamda vurundum eger dogumdan sonra bebekle aramda uyusmazlik olursa tekrar vurcqklqrini söylediler
Neslihannill Fulyalife aslında anladığım kadarıyla eğer kanama olmuyorsa ilk haftalar her gebeye 28. Hafta vuruyorlar iğneyi.