susam_18 minikmucizem20 depend almıştım.her lavaboya çıktığımda değiştiriyordum rahatsız ediyor tekrar öyle giymek. O yüzden 1.5 paket gitti bana sonra pede geçtim.
Cosimaniehaus minikmucizem20 giydirip çıkaracak yardım edecek birisi varsa lohusa külodu rahat. Ama yoksa ped almanızı tavsiye ederim. Ben hastanedeyken falan çabuk toparladım ama haliyle o kadar eğilemiyorsunuz yere kadar.
heyben minikmucizem20 yazmışlar terlettiği için izin verilmiyor genelde bir de benim çalıştığım hastanede kanama takibi yapılabilmesi için istenmiyor ped hesabıyla kanama hesaplanıyor
Cosimaniehaus minikmucizem20 yani benim de annem giydirmişti çıkarmıştı klozete oturup o şekilde giydirip çıkarmıştı. Aşırı bir acı hissetmedim ben sadece yavaş hareket etmek gerek. Ben en çok acıyı ilk idrar yaparken hissetmiştim. Sıkışmışım ve farkına varmıyor insan bir anda yapınca yandı sonra yavaş yavaş yaptım. Sondadan dolayı olmuş olabilir sonrasında öyle yoğun bir yanma hissetmedim.
KurabiyeninAnnesi123 minikmucizem20 depend tek geçerim cok rahat 1 paket almştm ilk dogumumda bunda 2 paket alicam hic hissettirmiyor aşırı rahattm rahat haraket ettim
ballilokmam Canım ben ikisini de almıştım. Sezaryenden sonra kilot olanı giymeye başladım doktor kontrole geldiğinde bunu hemen çıkar dedi. Naylon olduğu için ameliyat yerini terletiyor ve enfeksiyona ya da geç iyileşmeye yol açıyor.
Ececikko minikmucizem20 ben üç paket depend kullandım kişiye göre değişiyor hala da pedle devam ediyorum 19.gündeyim
Enfal_06 minikmucizem20 lohusa pedi kullandım sezeryan oldum depend almıştım hemşire depend kullanma demişti lohusa pedi daha iyi dikişler hava alıyor e bebekteki lohusa pedinden kullandım