kindacute Ahra bebek sizinle aynı kan akışını paylaştığı için hissettiğiniz duygulardan, ortamda olan seslerden, dokunuşunuzdan, yani hemen hemen her şeyden haberdar oluyor
Tuba-M55 Ahra eşim bebeğime karnımda nasıl sesleniyor doğduğunda da öyle seslendi ve kızım tepki verdi çok duygusal bambaşka bir olay bence herşeyi hissediyorlar
Aslaninannesi_ Bence hissediyor ben uzanırken elimi koyuyorum mesela elimi çektiğim an tekmelemeye başlıyor 😀
EceQueen Babasıyla annesinin dokunuşunu bile ayırt ediyor, bu konuda araştırma var. Ben diyince eşim çok inanmamıştı bence ama gerçekten ileriki aylarda ben koyunca kıpır kıpır, babası koyunca orta kıpır yabancı biri elini koyunca full hareketsiz duruyor😳
ikibebeliannis Ahra şuan 26 haftalığım soluma yattığımda karnımın sağ tarafına tıktık yapıyorum hemen tekme atıyor Hissediyorlar emin ol
Merve_31 Tutaste_ stres yapma canım inan ki hiç bir şeyi yok ilk üç gün zorluğu var biraz o kadar kayısı hoşafını da yap bol bol içersin
Mercimeek Ahra hisseder kuzum :) kitap şiir okuyanilir şarkı söyleyebilirsin karnını sevebilirsin bunlar onu mutlu eder
Tutaste_ Merve_31 ıyii uyuyo saat bası emziriyorum emmiyo suan taö anlamıyla gerisinde sıkıntı yok bende agrı var ayaga kalkınca hemde 🤷