Canım kızım ,
Hiç beklemediğim anda sürpriz yaptın bize iyi ki de yaptın. Çok şaşırmıştık inanamamıştım 3 kere test tekrarı yaptım evet oradaydın minicik mini minnacık bir parçaydın bizden ilk hareketlerin kıpır kıpır yerinde durmayaşın kendine nasıl bağladın bizi bir bilsen heyecanla babanla beraber seni bekledik bize zor günler de yaşattın zorlu süreçlerden geçirdin ama daha sonradan beklemeyi tercih ettin iyi ki öyle yaptın kuzum. Her adımımı seni düşünerek attım kavuşacağımız günleri iple çektim, seni göreceğim günleri sabırsızlıkla bekledim. Her doktor randevumuzda bana benzedin mi diye hevesle beklerken sen her geçen gün babana benzemeyi tercih ettin güzel kızım… Günler haftalar aylar geçti alışverişler yapıldı geriye heyecanlı bekleyişler kaldı , yatağını hazırladım kıyafetlerini yıkadım ütüledim minik bedeninle bize kavuşacağın günleri saatleri saymaya başladık son günlerimizdi kuzum ikimizin tek bedende olduğu son günlerimiz içimdeki son hareketlerinin seninle oynadığım son saatler tadını çıkartarak son kez uzaktan ve bir o kadar da yakından seni sevdim doyasıya. Evet bitanem geldin dünyamıza evimize içimize hoş geldin bal kızım çok bekledik seni , seninle tanışmayı neşemiz sevincimiz oldun. Yeri geldi uykusuz derbeder olduk yeri geldi beraber ağlayıp beraber güldük. Sen hep gül kızım güleç kızım seni çok seviyoruz iyi ki geldin. ❤️
Asya Lina 👼🏼
11.07.2024