_rumeysatpl Anne adayları merhaba. Hamileliğimin yaklaşık 10. haftasından itibaren sol arka kaburgamda ara ara ağrı hissediyorum . Özellikle dışarıda olup ayakta durduğum, yürüdüğüm zamanlarda sanki daha çok sızlıyor. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum normalde hep sağ tarafa yatardım acaba ondan mı kaynaklı ? Yaşayanınız var mı acaba ? Şu an 16 haftalığız. 🙏🏻🫠🩵
Ftmnnr _rumeysatpl arka iki kaburgam da ağrıyor biri günlerce masaj yapsın istiyorum öyle bı ağri işte ama masaj yapcak insan yok yüz üstü de yatamıyorum mecbur cekiyoz 😂😂
zeynepramo _rumeysatpl 29. Haftadan bildiriyorum dehşet bir kaburga ağrılarım var ne sağa yatabiliyorum ne sola yatabiliyorum iki gündür de beş tane yastıkla arkama koyup da oturarak uyuyorum o kadar kötü bir şey ki oturma dahi yok Ayakta kalınca ayakları ağrıyor insanın nasıl olacak hiçbir fikrim yok 🥺
hilalbecerikli bebekle beraber rahimde büyüdüğü için organlarınız yukarı çıkıyor yanlara doğru yayılıyor kaburgalar da buna bağlı olarak yanlara doğru esniyor ağrı sızı yapabilir bu durum her gebe yasıyor bunu istisnasız ❤️ korkmana gerek yok çok normal bi durum bebek için yer açıyor vücudun bi nevi 😂
_rumeysatpl Geçenlerde kendi doktorum yokken başka bir doktora gitmiştim kendisine sorduğumda orası ağrıyacak bir yer değil demişti. Bende yürüdüğüm zamanlarda daha çok oluyor deyince,yürüme o zaman demişti 🫠. Ağrı devam edince haliyle hem tedirgin hem rahatsız oluyor insan acıdan. Bilgilendirmeniz için size çok teşekkür ediyorum . 👼🏻🌸
sosislipasta Kaburga ağrısı en sık olan şikayetlerden özellikle ilerki haftalarda. Büyüyen bebişko organların bi tık canına okuyor kaçılın bakalım siz sıkışın biraz diye. Onlar kaburgalara baskı yapıyor ve mesela bi tık ayakta kalsan bile o yorgunlukla ilerlemiş hamişliğinde hemen o ağrıyı hissediyorsn. Kaburga ağrısı çooook normaldir. Sonlara doğru çok daha fazla olacak kendini hazırla şekeim
_rumeysatpl Ftmnnr Daha yeni görüyorum yorumunuzu habire biri beni ovsun ovalasın istiyorum bende çok haklısınız :(
_rumeysatpl zeynepramo Rabbim acılarınızı dindirsin sağlıkla gelsin evladınız ah annelik daha anne olmadan güçlü olmak sanırım 😢🥲
Dilekveuzum Benimde sağ tarafım inanılmaz ağrıyor, tam geçti derken yine başlıyor. 29 haftalığım yaklaşık 1 aydan fazladır ağrıyor bu aralar arttı. Doktorum olabilecek bir durum dedi, krem ilaç vs vermedi ki geçmez zaten bilirsiniz kemiklerde olan bir ağrı 😣
_rumeysatpl Dilekveuzum Geçenlerde gittiğim de doktorum sıcak tutmaya çalış su torbası da kullanabilirsin dedi bir kere denedim gerçi ama isterseniz deneyin belki devamlı olunca iyi gelir :(
Ymrtsy _rumeysatpl benimde ön kaburgalarım göğüslerimin altı ağrıyor sertleşme karıncalanma gibi adını koyamadığım şeyler yaşıyorum acaba onlar da mı aynı sebepten