Beblj Kızlar 27.hqftqdayimm bugünden beri kasiklarmda ağrı War bazen karnıma vuruyo ağrı dolaniyo resmen biyerlerimde. Neden olabilir acaba.
Mrym53 Beblj yalancı ağrılar da olabilir bebeğin sert tekmeleride olabilir eğer geçmiyorsa doktora görünmen lazım bende 28.haftadayım benimde ağrılarım var ama dinlenincr geçiyor
Tomucuk12 Beblj kuzum aynı sey benımde basıma geldı o haftalarda enfeksıyonun vardı senın ya ındandır yada bebek buyudugu ıcındır
Beblj Beblj anlamadm ya. Dayanikmicak bişey değil ama bı kasiklarima bı karnıma. Vuruyo. Serklajliyim bide . Rahim ağzı gayet uzundu ama anlamadim
Tomucuk12 Beblj hıc korkma duzenlı agrı gırmıyorda sancı deıldır , tekrar bı ıdrar testı ver bol su ıc ben ageıyla ugrasmamak ıcın parolda ıcmıstım
Beblj Tomucuk12 sanırım gaz . Veya dediklerinden oldu ya. Tuvalete gidince rahatlıyorum. Anlamadm bnde 🙃 yemek yesem bı dert yemesek bı dert 😬
Tomucuk12 Beblj gaz yapmayanlardan tercıh et her gun bır avuc kabuklarıyla kabak cekırdegı ye ıyı gelıo cnm
Aleey Haftamda benim de aynı şekilde kasıklarımda özellikle sol kasığımda çok sağrı oldu ve aynı şekilde karnım da ağrıdı. Şuan 27. Haftamdayım üç gün önce doktoruma gözüktüğümde bebeğin kafasının çok aşağıda olduğunu bu yüzden sancım ve ağrım olduğunu söyledi.