SeymanurAslan Hanımlar merhabaaa bagi neo 2 alacağım da direkt alayım mı? Yoksa indirime falan giriyor mu
beyza36 SeymanurAslan e bebekte indirime giriyor. Bebeçeyiz sarayındada indirime giriyor ben oradan aldım
Huzurluve 616171_ kendi markasının puseti var mı onun fiyatı ne kadar bilginiz var mi Bı de hangi marka pusetlerle uyumlu
Ecisem Huzurluve bende hepsiburada dan 16.300 e aldım . Kendi markasının pusetiyle birlikte bir çok markanın pusetine uyum sağlıyor diyorlar ben uğraşmak istemedim. Kendi puseti biraz büyük geldi bana ama değişim yapmadım artık
616171_ Ecisem Huzurluve hangi pusetle uyumlu bilmiyorum ama puseti cidden büyük bence uzun zaman kullanabilirim. Biraz ağır bir araba ama çok kaliteli bayıldım diyebilirim kışlık ayak örtüleri 2 tane bir tane plastik yağmurluk herşeyş var
Cansu65 Bende Bagi Neo 2 aldım. 16.200′e aldım. geçen gün geldi. arabayı kapatıp çekince ön ayakları alttaki sepetine sürtünüyor. bir de oturma kısmı küçük geldi bana iade ettim. ama kalitesi harikaydı aklımda kalmadı desem yalan olur :)