Kbr2611 Merhaba, merak ettiğim soru başlıkta .. sezaryen olucam Allah nasip ederse ama doktorum 39. Haftada alıyor. O zamana kadar bebek birden dogum kanalına vs girince sezaryen olabiliyor mu yoksa zorunlu vajinal doğum diye de bir sey var mı? Teşekkürler
cauuv1 Kbr2611 oluyor bende oldu. Saglık sorunundan dolayı zorunlu sezeryan olcaktım sezeryan günü verdi doktor ama o günden önce bi anda aşırı sancıyla acile gittim normal dogum baslamıs ama mecburi acil sezeryana alınmıstım
Nhrr Kbr2611 38 de alsa daha iyi sanki. Benim arkadaşım normal doğum istedi baya uğramışlar olmadı bebek doğum kanalına girmiş sezeryan için yukarı çekmek zorunda kalmışlar bebek oksijensiz kaldı kuvezde falan yattı özel hastahaneydi bide. Bence doktora tekrar söyleyin sancı baslamadan su gelmeden yapsa daha iyi. Ama eğer vücudunuz uygunsa catiniz falan normal de olabilir.
tatlibebegim_ Kbr2611 ben 39.haftada kendi isteğimle sezaryen olacaktım ama bebeğim 38+5de normal doğumla gelmek istedi bu arada 32+5de kontrole gittiğimde kafası kanalda demişti
Nart Kbr2611 oluyor tabiki kanalın içine girmemiş ki kanala yerleşmiş başı. Benim ilk doğumun normal ilerliyordu hatta 2 3 defa ıkındım bebek kanala girdi kalp atışları cok yavaşlayınca acil sezeryana alındım ona rağmen oldu. Merak etme
tatlibebegim_ fztanne1 normal doğum yaptım 38+5de, 39.haftada sezaryen olcaktım kendi isteğimle ama bebeğim normal doğumla gelmek istedi
fztanne1 tatlibebegim_ hım benimde 37 hafta yüzünü görmüyorum dedi doktor. Sezeryanım var perşembe günü o zamana kadar dayanır inşallah. Sizde sağlıkla kucağınıza almışsınız rabbim analı babalı büyütsün😊
TKumsall Kbr2611 sezeryan olabiliyor ama misal sağlık sorunun varsa yada bebeğin acilen alınması gerekiyorsa yapıyorlar hiçbir sorun yok ve bebek normal doğumla gelebilecek durumdaysa çoğunlukla normal doğum için bekleniyor
S3lin8767 Benim ilk dogumum cok sancili zor bir dogum olmustu bu defa doktoruma anlattim ve dedim o aciyi tekrar yasamak istemiyorum ebelerim ustume cikmisti vs doktorumun verdigi cevap şuydu ben 2 saat beklerim dogurdun dogurdun baktikki zorlaniyorsun sezeryana alirim ama bazen oyle bir durum oluyor ki bebegin kafasi kanalda oluyor elimizle onu almak cooook zor oluyor ve bebege zarar verebiliyor yani biyerden sonrada normal dogum yapmak gerekebiliyor demisti ztn ilkindede artik beni sezeryana alin diye bagirdigimda dogumumu yaptiran doktor cocuk sıkıştı sezeryan mumkun degil demisti.