isimsizdir Ceylanaydmr 19 haftalık kız erkek benziyor sonra kordomdur kız dediler tekrar erkek Şuan net değil yani artık bu haftada belli olmazsa doğumda öğrenecem
Melissduru Ceylanaydmr 13 de pipiye benzetti devlet doktoru 14+3 de iki gün önce özele gittim %90 erkek dedi pazar günü cinsiyet partisi yapacağım inşallah sonra değişmez ama doktor yani kendi çocuğum olsa direk bu erkek derdim falan dedi sadece 100% demek istemedi heralde bacak arası resmi de var
Ceylanaydmr Melissduru Erkekler pek değişmiyor ya net gördüyse eğer kapandıysa bacakları Bebiş değişmez bence
Aseka Ceylanaydmr 13+5de net erkek dedi 18+2 dün kontrolüm vardı erkek. Erkek senesi olmaya devam ediyor galiba benden önce ve sonra hamile kalan tanıdıklarım da erkek bebek bekliyor 😊
Ceylanaydmr Aseka Nasıl net dediki daha küçük bana 13. Haftada çok küçük belli olmaz dedi 16. Haftayı bekliyorum
Melissduru Ceylanaydmr inşallah kızımda 12 hafta sonunda öğrendim kesin demişti Buda değişmez heralde 🫣
DuyguuTopal Ceylanaydmr bende 14+6 da gittim kız dedi biraz bi çıkıntılık gördü ama pipi boyunda değil dedi nasip kısmet artık oğlum var kızımda olursa benden mutlusu yok Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Ceylanaydmr DuyguuTopal İnsan ikisinide tatmak istiyorrr işte oğlum var kızımda olur inşallah 😅Sağlık öncelik tabiki
melektb DuyguuTopal üzülme allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin benimde bir oğlum var 2.ci oğlum geliyor 🥰
Ftm35 Benimde doktor 11. Hafta da kıza benzettim dedi . 14+5 te başka doktor pipi görünmüyor bence %90 kız dedi. Yani kesin kız mıdır şimdi 😂 Şu anda 15+2 yiz 😊 sağlıkla gelsinler