gulsimaaq0 BusraNur01 maşallah allahim bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah Benimde 2.gebeligim kızım 31 ekimde 2 yaşayacak öncelik sağlıklı olmaları kız erkek farketmiyor 2 3 gün üst üste rüyamda erkek bebek gördüm muayene oluyordum doktorlar üst üste erkek diyordu pipi de gördüm hatta 😅
BusraNur01 gulsimaaq0 Yaa allah bağışlasın karnımızdakileri de sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 😍 Sana resmen duyurmuş rabbim yaa pipiyi insanlar ultrasonda zor görüyor senin rüyana girmiş 🙈🙈 hadi inşallah diyelimm cinsiyet fark etmiyor elbette ama insan iki meyvenin de tadını almak istiyor hayırlısı diyelim😍
gulsimaaq0 BusraNur01 çok teşekkür ederim canım inşallah 🤲🥰 Evet öyle allahim herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkese nasip etsin, bu güzel duyguları tatmak isteyen herkese yaşatsın inşallah ❤️🥹
seymat98 12+3te öğrendim bende erkek 💙 erkek bebişler pozisyon uygunsa gösteriyor erken haftalarda 😊 İlk hamileliğimde de tam 12.haftaya girdiğimiz gün öğrenmiştim o da erkek 💙
gulsimaaq0 seymat98 maşallah allahim bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ❤️🤲
yasemin__hemsire BusraNur01 peki iki gebeliginiz arasında bı fark varmı benimde oğlum var şimdi hamileyim iki gebelik de aynı bulantısız acaba erkek mi diye düşündüm
BusraNur01 yasemin__hemsire Evett var ama her hamilelik de ayrı oluyo neticede aynı yada farklı geçmesi bilemiyorum cinsiyeti etkiler mi. Mesela ben oğlumda çok mide bulantısı kusma aşırı halsizlik çektim. Saçlarım kaşım bıyığım tırnaklarım çok hızlı uzardı. Bunda aksine hiç kusmadım bulantısız geçti ilk trimester cildim sivilcelendi saçım falan uzamaz oldu . Her şeyin zıttını yaşıyorum açıkcası. Ama birebir aynı hamilelik yaşayıp farklı cinsiyet olan da çok kişi duydum ☺️