Ayaz_Aybars_mom Darkparadisee illa diye bisey yok ama bna 2 kez yapilmisti bn norml istiyordum suyum gelmsti biri dogum baslamismi diye digeriyse yatis yapildiktan sonra acilmam olmusmu diye ama planli sezeryanda bakmiyorlar diye biliyorum cnku vajinayla ilgisi yok
Melosum34 Darkparadisee özelde mi olacaksınız öyleyse yapılmıyor devlet normalde direttigi için bakıyor
rosatue Darkparadisee en başından sezaryen istiyorum diyenlere yapmazlar. Normal isteyip bir türlü doğuramayanlara sayısı belirsiz yapılabilir. Bir muayene başında bir sonunda bile olabilir. Kendimden biliyorum sayısını hatırlamıyorum o kadar çok.
Liv3652 Darkparadisee ilk doğumum sezaryen olacağı kesindi günümü de almıştım ama doğuma 10 gün kala sancılarım başlayınca mecburen vajinal kontrol yapmıştı doktorum açılma yumuşama vs var mı diye ekstra acil bir durumunuz yoksa muhtemelen yapmazlar
Melosum34 Darkparadisee bana hiç yapmadı onu bırak Alttan muayene bile etmedi söylemiştim sezeryan diye
Ertenn Darkparadisee eğer sezaryen tarihinden önce düzenli sancılarınız ya da suyunuz gelirse açılmaya bakıyorlar doğumun başladığından emin olmak için ama sezaryene kadar bir sıkıntı olmaz ise bakmıyorlar