tbmn 2’li test 3’lü test yaptırdım e nebız üzerinden rapor verilememiştir yazıyor ne anlama geliyor ? İkili test sonucu çıkmamış kaç gün geçti doktor üçlü test yaptı bunda da e nabız üzerinden rapor verilememiştir yazıyor ne anlama geldiğini anlayamadım
Liimon tbmn ben devlete gidiyorum ve anında çıkıyor sonra doktoruma gösteriyorum o da ona göre kan testi istiyor sizin neden günlerce çıkmadı
Seyma27 Bencede rapor ektedir yazıyor ama bısey çıkmıyor tıklayınca değerler normal papp ve Free beta hcg normal dıyor bırde anlamadım devlet hastanesinde yaptırmıştım yarında ozele gıtcem ınsallah doktor goreblir sonucu
tbmn Seyma27 ikinci gebeliğim ilkinde bende de rapor ektedir yazıyor ama bunda rapor verilememiştir yazıyor anlayamadım
ogul_can 2 li tarama testini bende 3 ekimde verdim. Papp-A 20.6 Free beta hcg 0.858 yazıyor ne anlama geliyor bileniniz var mı
tbmn ogul_can Hem bu değere göre hemde grafik çıkıyormuş ona göre değerlendirme yapılıyormuş doktor dün hastaneye gittiğimde söylemişti. Yani o bahsettiğim rapora göre sanırım