anneolucam Kızlar merhaba nasipse perşembe günü infertiliden randevu aldım ilk kez gideceğim korkuyorum birazda neye bakıyorlar napıyorlar daha önce gidenler varsa gidip hamile kalanlar varsa bi yazsalar çok mutlu olurum korkumuda yenmiş olurum🙏🏻🥺
Ozlemerikci543450 anneolucam gittiğinde muayene eder eder adetim 2 yara 3 günü ise hormon testlerine bakar ve muhtemel hsg ister oda adet bitince 5 gün içimde çekiliyor sonucuna göre tedaviniz planlanır eşiniz de soermiyphram vermediyse onuda ister
koza08 anneolucam adet günü gitmeniz daha iyi bile olur. Muayene ederler daha önce tahlil yaptırmadıysanız da hormon ve kan değerlerine bakarlar. Hsgden hiç korkmayın vajinal muayene gibi artık sistem ve teknolojisi değişti. Hiç canınız yanmıyor. Eğer devlette yaparlarsa ve eski makine varsa mutlaka anestezili yaptırın.
myangelson anneolucam adet günü gitmek daha iyi olur hormonlara bakılıyor. Rahim filmi isteniyor eşinizden spermiyogram isteniyor o şekilde ilerleniyor. Bana çatlatma iğnesi baslanacakti ben özele geçmistim oradan devam ettim
orkidemm_ anneolucam ben gittim adetin 2. Günü hormon testi yaptı alttan muayene etti hsg günü verdi ve filmi çekindiğim ay hamile kaldım darısı başına
Ozlemerikci543450 anneolucam geçen hafta Salı günü çekildim aneztezisiz açıkçası hiç ağrıtmıyor diyemem ama sancılı bi adet dönemin varsa çok rahat çekilirsin totalde 10 dl sürüyor
anneolucam Ozlemerikci543450 adet dönemim çok sancılı geçiyor şuan adetim mesela bugun öldüm öldüm dirildim diz ve karın ağrısından peki erkek doktormu çekti?
Ozlemerikci543450 anneolucam beni kadın çekti istambulda iseniz echomar şişliyi tavsiye ederim dediğim gibi asla ağrısız değil ama insan azcık dayandı mı bitiyor okadar bi işlem için anestezi almak bana çok doğru gelmedi tabiki ağrı eşiği herkese farklıdır ama çıkınca sonuç çıkana kadar orda beklerken herşey bitmiş oluyor Allah’ın izni ile benim sağ tarafa ilaç geçmedi gibi oldu mesela bidaha denediler bide ama şükür sonucum tertemiz doktorun herşey yolunda dedi regl olmayı bekliyorum bugün yarın tüp beneğe başlıyoruz
anneolucam koza08 çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hsg sanırım adetliyken çekilmez zaten ama diğer işlemleri yaparlar evet öncedende hormon testi vs vermiştim zaten☺️
anneolucam Ozlemerikci543450 benim acı eşiğim fazlasıyla düşük kan alırken bile bayılan bir insanım bazı adet günümde gece gündüz hangi saatte olursa tıp merkezlerinde serum alıp kendime geliyorum bunu araştırmamdaki sebep canım yanarmı diye merak ediyorum 3 yılımı doldurdum evliliğimde ilk 6 ay eşimle birlikte olamadık vajınusmus tedavisi gördüm 6 ay korunduk hastalık kendini yeniler diye korktum doktorda böyle uygun görmüştü fakat 2 senedir korunmuyoruz gebe kalamıyorum malesef ki infertiliye yönlendirdiler beni artık umarım haklarımızda hayırlısı olsun Rabbim kucağınızı doldursun sizede hayırlı bir evlat versin tüm bekleyişte olan anne adaylarına inşallah🤲🏼🙏🏻🤍🥺
koza08 anneolucam hsg için adet olunca randevu alınıyordu sanırım onlar söylüyorlar size ne zaman gelinmesi gerektiğini. Yönlendirirler sizi mutlaka 🌸
orkidemm_ anneolucam 16 ağustosta adetimin ilk günüydü gittim o gün hormon testi aldılar alttan baktı sonra film için gün verdi 26 Ağustosa orda doktor hesapladı 6 gün sürüyor dedim 21 bitiyor dedi 26 sına gün verdi sadece 3 dklık bir basınç hissediyorsun karnın da o kadar benim deneyimlediğim bu kadardı bana vesile oldu sana da olması dileği ile ❤️
orkidemm_ anneolucam evet canım hamileyim 😊korkma ben titreyerek gittim nasıl oldu bitti anlamadım bile
anneolucam Deniiizzz Deniiizzz çam sakuraya gideceğim canım ama durum göre özelde devam edebiliriz tabi yarın çam sakuraya gidiyorum infertili bölümüne ve adetimin 3. Günü
Deniiizzz anneolucam ahhhh imkanın varsa ne olur özel bir doktora git bende Zeynep kamile gittim maf oldum maf psikolojimle oynadılar orda tanıştım bir arkadaşla o bile benden 3 gün sonra kaçmış. Bir de arkadaşım çam sakura da olmuş sonra dan öğrenmiştim o da doktorlara ulaşamamaktan çok zorlanmış. Ben sana daha neler anlatırım bir bilsen ayrıca ilaçları yine parayla aldıktan sonra özelle arasın da çok fark olmucak demiştin dersin çünkü devletin dediği ilaçlar piyasa da olmadığı için mecbur paralı alıyorsun aynısını zaten özelde de yazıyolar.