Susenasu Adetime iki gün kala yaptırdım 69.9 çıktı ama bu ay geç yumurtlamıştım yumurtlama tarihim 26 eylül, son adetimin ilk günü 10 eylül🤭 şu an beklemedeyim çok küçüğüz
Susenasu Haticom ilk kanı dün verdim sonucum 69.9 yarın tekrar vereceğim sanırım artmadan doktora gitmek istemedim görünmeyeceği için
Ftmnnr Sumeyyeky yarın 18e gricem inşallah zaman o kadar hızlı gittiki buraya nasıl geldim bilmiyorum sanki dün öğrendim bugün 18 oldum
Sosyalbiri Haticom benimki tam 2 kat artıyor. Arkadaşlarınki 2 kattan fazla artıyor hatta ilk zamanlar 3-4 kat artan var strese giriyorum acaba bende sorun var mı diye. Bundan önce bir dış gebeliğim var onda da 2500 e kadar 2 kat artmıştı valla korkuyorum ne yalan söyleyim.
Sedaanr Reglim 2 gün gecikti bugün hemen gidip kan verdim değerim 101 çıktı. Kaç haftalık veya kese oluştu mu hiç bilmiyorum ilk hamileliğim.yarın doktora gitmeli miyim
Haticom Sedaanr 2 gün arayla beta hcg baktırmalısın 2 kat artıyorsa sağlıklı gidiyor demek 1000 1500 üstüne çıkınca doktora gidebilirsin yada direk 1 hafta bekle git