Baskar Ben çok fazla bel ağrısı yaşıyorum haftaya salı dr gün verecek sezeryan için günler geçmiyor artık çok çabuk yoruluyorum
-Nazli7- Baskar bende sancilarım bile var. 35+5 suan kanala girmeye çalışıyormuş ama.sezaryen olucak heran gelebilir gibi muhabbet yaptı doktor. Göbeğimde baya aşağıda
yiladiz Baskar -Nazli7- Merhaba ben de 35 haftadayım sizlerin bebeği hangi pozisyonda acaba benimki hala makat geliş. Eğer baş geliş pozisyon almazsa sezaryen için gün belirleyecek doktorum
Kardelen92 Baskar suyum fazla sancilarim var heran dogabilir dedi 35+3 olduk ustune grip oldum bogazim fena halde agriyo
Baskar -Nazli7- benim de öyle dr bası aşağıda dedi bakalım nasıl olacak çok fazla bel ağrım ve bulantım var sizde ne gibi sıkıntılar var acaba
Baskar yiladiz merhaba ben geçen hafta gittiğimde başı aşağıdaydı ama döner bence kanala girene kadar diye tahmin ediyorum yani doğum pozisyonu için erken bence
-Nazli7- Baskar çok ayakta duramıyorum asagiya baskı var gramp ağrı. Akşam mesela nasıl bir baskı uyguluyorsa küçük abdestim geliyo ama yatarken sanki ordan bisey patlasa rahatliycak gibi oluyorm