Kubractnzt Kızlar 36 haftalık hamileyim afedersiniz tuvallettn çıktım oturdum işte istemsizce akıntı geldi baktım ıslanmış sonra tekrar içeri geçip oturdum gene istemisizce akıntı geldi idrar mı su mu ayırt edemedim hani baskı yaptığı için idrar çıkıyordur diye düşünüyorum çünkü çok tuvalete çıkıyorum. Korkuyorum ayırt edemem diye 🤥 Perşembe kontorulum var 🤒
Aynuradymn Kubractnzt ya bilmiyorum ama dogum yapanlarin anlattigina gore su geldigi zaman baya bi geliomus cesme gbi yani o derece akiomus su ama bilmiyrm belki su sizioda olabilir
Ozderr Kubractnzt canım ben ablamda görmüştüm altını ıslatmış gibi oldu bacaklarına kadar inmişti o su
Nida41 Kubractnzt benim de az az gelmişti ve tutamadığınız bir akıntıysa suyunuz olabilir bence acile gidin hemen 🤗
Kubractnzt Ozderr benimki sadece iç çamaşırında ıslaklıkla kaldı öyle bacaklara kadar inmedi canım. Bi ablada öyle şaldur şaldır aktı demiş herkeste farklı şekilde olabiliyor demekki inşallah su falan değildir 🤭
Kubractnzt OzlemG 😟 bi an panik olunca koklamak falan aklıma gelmedi canım 🤭 ilk hamilelik ya acemilik çok fazla
NurDemir Canım herkeste çok gelecek diye birşey yok,istemsizce gelip tutamadıysan su olma ihtimali yüksek.Bence riske atmadan acile gitsen iyi olur,tedbirli olmakta fayda var.