Masal2021 Anneler 2 hafta geriden olan bebeğiniz bu şekildeki devam etti yoksa haftasiyal uyumu yakaladimi
Anne2829 Masal2021 6. Haftada 5 haftalık görünüyo dedi doktorum iki hafta sonra gittik adet tarihiyle günü uyumlu olmuştu çok şükür 🤲🏼
RiRi22 Masal2021 benm gebeliğim geç döllenme. 30 Ocak son adetimdi. Ama beta degerm dusuktu. Geç döllenme denildi. 10. Haftaya kadar sık sık doktora göründük. Sonra 14 Şubat olarak adet tarihimi değişti. Şimdi 34 haftaligiz. 🌸
Gamzeli-annee Masal2021 benimde bir hafta vardı arada sonradan adet tarihiyle uyumlu hale geldi canım
Liv3652 Leylalarr olabiliyor ikinci oğlum da olmuştu beta yükselmesi hep normaldi ama 7 gün döllenme geriden geliyordu
RiRi22 Leylalarr bilemiyorum. Beta bende hep düşük çıkıyor iki kat artıyor ama kişiden kişiye değişiyor artma durumu.
gezentianne Masal2021 ilk gebeliğim 1 hafta geç döllenmeydi son adet tarihimi 1 hafta ileri yazdı sisteme doktorum değiştirdi🌸
Liv3652 Masal2021 geç dollenmeydi haftasını yakalamisti hatta öne de geçmişti ama hep duzeltmis sata göre gittik biz yani baştan geç döllenme denildiyse ve adetiniz duzeltildiyse hep ona göre ilerliyor doğum zamanı da aynı şekilde
Leylalarr Liv3652 böyle hikayeler umut oluyor bana.Peki kaçıncı haftada kalp atımı duydunuz yani sata gore.Ben 7+3 oldum hala kalp atışı belirli belirsiz .7+1 de gittim ugs de 5+6 çıktı
Gizemli_226 Kızlar size bişey soracağım benim 11 ağustos 3 ekimde 7+4 çıkması gerekirken 4 haftaya uyumlu ve çok minik kese var dedi 3 hafta sonra gel bakalım dedi sizce de çok geri degilmi geç döllenme için
Liv3652 Leylalarr ben düzeltilmiş sata göre 8.haftada duydum canim 6+5 gibi gittiğimde vajinadan bakildiginda bile net bir atış duyamamistik 8.haftada başka bir şikayetle gidince duymustuk