Sumyye_06 Kızlar acil bakın ne olur 26 haftalığım su gibi bişey geldi yani su iç çamasırımı falan el büyüklüğünde ıslattı acaba tehlikeli mi ne yapmam lazım ne olur cvp verin
emineee118371837 Sumyye_06 sürekli geliyorsa ve tutamıyorsan sudur ama tutabilirsen idrardir birde kokusuz mu koklayın kokarsa idrardir
Echanim Sumyye_06 sızıntı şeklinde geldi ise suyun olabilir acile git idrar olsa tutardin ama su tutamazssn
asyap Sumyye_06 pijamanı ıslatacak kadar olduysa mutlaka doktora görün takip et bi de devamı gelecek mi öksürünce falan gelmeye devam eder eğer suysa öksürmeyi dene bi
Sumyye_06 Tomucuk12 yok idrar kaçırma değil hafif kaşığım ağlıyordu sızlıyordu daha doğrusu ayağa kalktım bişey aktı hissettim lavaboya gittim ıslanmış bir el büyüklüğünde iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmıştı
Sumyye_06 emineee118371837 kokmuyor baktım ama bianda aktı zaten ayağa kalktığımda bilmiyorum yaaa 😣🤲
Sumyye_06 Echanim vallaha yazdım doktora ne diyecek bakalım söyledim ama bianda geldi yani bilmiyorum 🤲😣
Rabiamina Sumyye_06 bana ara ara tuvaletimi tutuyorsam oluyordu geçti. Bir süre öyle oldu geçti yani. İnşallah kötü bir cevap vermez doktor
Echanim Sumyye_06 ya lütfen doktorun yazmasini bekleme git acile nolur nolmaz niye vakit kaybediyorsun ki birşey yoksa bile en azından için rahat olur
Sumyye_06 Rabiamina inşallah bakalım o ara idrarım yoktu zaten şaşırdım korktum direkt doktora yazdım hala cvp vermedi sancım falan yok ama öncesinde çok minik kasılmam da vardı