Neslihanylmz Kızlar 33+4 haftasında belden hafif adet sancısı, bacak arasında baskı hisseden oldu mu?
Mery6619 Neslihanylmz 33+5bugün bende de aynı sizin bahsettiginiz gibi ağrım var duş aldım dinleniyorum geçmezse hastaneye gecicem
Neslihanylmz Benim enfeksiyonum vardı uzun zamandır dr. toz verdi içtim 2 sefer ama geçmedi bi türlü. Cuma günü hafif lekelenme oldu hastaneye gittik. İçerde hafif açılma var dedi dr. Fitil verdi antibiyotik verdi. Şuan sadece dinleniyorum kalkmamaya çal işiyorum. Ama korkuyorum erken doğum olur diye. İlaçları kullanıyorum ama dün akşam belden hafif sancı geldi minik minik. Bugün gelmedi şükür sancı. Ama bebek karnımda toplanıyor gibi hissediyorum. Kasılma mı sancı mı anlamıyorum. İyice paniklemeye başladım belki bebek normal hareket ediyor ama ben korkuyorum kasılma mı oluyor diye
Mery6619 Neslihanylmz ayy o zaman hiç vakit kaybetmeden hastaneye gidin. Benim ilk doğumumda da adet sancisina benzer ağrım olmustu dra gittim 2cm acilman var demişti
Neslihanylmz Allah’tan açılma içerden olmus dışardan değil. Dün Tekrar muayene gittiğimde açılma gerilemiş dedi dr. O yüzden rahatladım. Birde kasılma önleyici fitil vs verdi. Dinleniyorum kalkmıyorum hiç. Umarım öyle olmaz bebişler çok küçük şuan o yüzden korkuyorum
Mery6619 Neslihanylmz ciğer geliştirici yapıldı mı? Bide magnezyum kullanıyor musunuz? Kime cevap vermek istiyorsanız önce o kişinin yazısının altındaki ok yerine basın o kişiyi etiketleyip yazın bildirim gitsin karşı tarafa böyle olunca bildirim gelmiyor. Bide bebegin gelişimi nasılmış bisry dedi mi drunuz
Neslihanylmz Mery6619 evet ciğrr geliştirici vuruldum hemeen ilk gittiğim gün. Magnezyum da kullanıyorum. antibiyotik, omega, kan ilacı, fitil, d vitamini 🥺 liste gidiyor böyle
Mery6619 Neslihanylmz dr yapılması gereken herseyi yapmış anladığım kadarıyla. Sizde wc duş harici istirahat edin mutlaka aynı haftadayiz benimde erken doğum riskim var en az bi 36yi görürüz insallah
Mery6619 Neslihanylmz 2erken dogumum var 35haftalik ve 33+6 o yüzden bu gebeligimde en başından beri istirahat halindeyim 30haftalikken hastane çantamı hazırladım korkudan. Ciğer geliştirici de yapıldı ama korkuyorum küvez sürecini tekrar yaşarsam diye
Neslihanylmz Mery6619 allah bağışlasın çocuklarınızın sağlığı iyi mi? Çok korkuyorum bende erken olacak diye
Neslihanylmz İyi yapıyorsunuz dinlenmek kesinlikle fark ediyor. 2 gündür dinleniyorum daha iyiyim belirtiler azaldı. Neden erken oldu daha önce enfeksiyon muydu sizinde.
Mery6619 Neslihanylmz 35haftalik doganda herhangi bi problem yoktu bianda sancim başladı kalp rahatsiligi vardi bebegimde stresden erken oldu dediler. İkincide 17haftalikken rahimde sancı ve hunilesme var denildi hep istirahat ettim kontrolde kalp atışları yükselmişti acil doğuma alındım . Şimdi gebeligimi öğrendiğimden beri dikkat ediyorum. Evet istirahat edince farkediyor biraz hareket edeyim hemen ağrım oluyo
Neslihanylmz Mery6619 anladım çok geçmiş olsun inşallah en azından 37yi görürüz. Dua ediyorum tüm bu stresi yasayanlara
Neslihanylmz Mery6619 ben hep hareket etmeye çalıştım ilk basından beri durmadım dolandım. Hantallasmak istemedim. Ama o da iyi olmadı sanırım zorlamısım kendimi farkında olmadan