Ecekrk Pln_Linaaaa ideal kilonuzla hamile kaldıysanız normal zaten hamilelikte 12-18 kilo arası normal sayılıyor ama son aylarda çok hızlı kilo alınıyor
Pinarkorkmazer Pln_Linaaaa aslında normal değil yani üç dört kilo almanız gerekirdi bebek son aylarda kilo alıyor bebek 6. Aya kadar pek kilo almıyor bundan sonra da dikkat edin yediklerinize. Her ne kadar hamile olsak da bence kendi sağlığımız için dikkat etmeliyiz🥰
BusZeyRas sltn2686 canım bu da bi tabu bence, kişiden kişiye değişiyor. Son aylar çok su içersen ve günlük az da olsa yürüyüş yaparsan kilo almıyorsun, şişmiyorsun ve ödem de tutmuyorsun mis gibi. Şartmama derim kendinş akışına bırak😍
Pinarkorkmazer Pln_Linaaaa diyet doğru olmaz artık 6. Aya girmişsiniz ama mevcut kilonuzu koruyup bol bol yürüyüş yapabilirsiniz bir de kendinizin kilo alacağı yiyecekler değil bebeğin kilo alacağı yiyecekleri yemeye çalışın yeter. Sağlıkla doğsun inşallah ❤️
Pinarkorkmazer BusZeyRas ben son ayda günde beş km yürüyordum ve iki kilo zayıflamıştım ama bebek kilo almıştı doğru diyorsunuz 👏❤️
BusZeyRas Pinarkorkmazer sltn2686 ya kesinlikle günlük 6-7 bin adımm bile ayak bacak şişmelerine çok iyi geliyor. Ben ilk kızımda çok hareketliydim cidden son zaman kilo almadım şişmedim doğum sonrasını da etkiliyor çok kolay toparlanıyorsunuz bunda da öyle olmaya çalışacağım inşallah❤️
Evrimnbe Pln_Linaaaa yani boy kilo durumunuz nedir bilmiyorum kilolu hamile kaldıysanız biraz fazla zayıf kaldıysanız aslında yine fazla çünkü bir an da vücuda bu denli yüklenmek sağlık açısından sıkıntılı ama zayıf hamileliklerde 45 kilo gibi normal görüyor doktorlar benim arkadaşım 48 le hamile kaldı 30 kilo aldı doktoru zayıf olduğu için kilo alımını destekledi sonradan çok alınca yavaşlamasını istedi ama yapamadı çok fazla sırt bel ağrıları yaşanıyor vücuda yüklenince 6.ayda sağlıklı olan kilo alımı max 4 5 kilo olmalı çünkü bebek alıyor rahim büyüyor ve göğüsler şişiyor. Bende 58le hamile kaldım 21+4deyim çok kaçırmadan herşeyi yiyorum 2.5 kilo aldım ilk 3 ay sıfır iştah zorla ekmek yerdim su içerdim 4.ayda sadece 2.5 kilo aldım bir an da hızlı alım olduğu için de doktorum uyardı yavaş gidelim bu süreci 12 kiloyla kapatmaya çalışalım senin içinde sağlıklı olan bu olucak dedi şimdi yine yiyorum herşeyden ama porsiyonla aşırı meyve tüketiyordum sürekli meyve yemek istiyorum ama kısıtlama getirmek zorunda kaldım porsiyonluyorum herşeyi bu kendi sağlığım için görüntü vs değil tamamen şişip hareketlerimde kısıtlama olmaması ve yoğun ağrı kramp yaşamamak için dikkat etmek sağlıklı olan sonra önünü alamıyoruz eğer kilo almaya meyilli insanlarsak ki ben öyleyim malesef
Pln_Linaaaa 62 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum yedi aylık oldum kilo alımam yavaşladı sanki ekmek şeker abur cubur türü şeyler kullanmıyorum genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum