Cindyko cansuk34 Cansu hanım yorumunuza istinaden yazıyorum önerebileceğiniz bir hastane doktor var mıdır bem araştırıyorum ama bulamıyorum.Büyükçekmecede oturuyorum
Esrardc cansuk34 kalp atışınj merak ettin sanırım dinledim bugün bir sorun yok şuanlık gayet sağlıklı
cansuk34 Esrardc canim benim bebisin kalbi 8.haftada durdu beta hcg 2kati artmiyordu. Kendimi hazirlamistim sağlık olsun üzüldüm ama yapacak birşey yok maalesef. Pazartesi günü kürtaj oldum. Şuan regl olmayı bekliyorum.
Esrardc cansuk34 hadi ya çok üzüldüm canım ama sen üzülme sakın rabbim zamanını bekliyordur vardır elbet bundada bir hayır Allahım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah pıhtılaşma falan olabilir testlerini yaptır bence
cansuk34 Esrardc üzülmedim desem yalan olur üzüldüm senin gibi düşünüyorum canim hayırlısı olsun. Pazartesi doktor kontrolü var bakalım nasıl yonlendirirs3 artık cnm.
gozde91 cansuk34 merhabalar keseniz düzeldi mi acaba düzeldiyse nasıl düzeldi yazabilir misiniz bende 5haftalığım 3 mm dedi doktor moralim bozuldu